Разкриха защо Галя от Каризма избяга от България! Истината е шокираща

Разкриха защо Галя от Каризма избяга от България! Истината е шокираща
3.7 (73.33%) 6 votes

Галя от „Каризма“ се оказа измамница. Това шокира феновете й!

От години всички се чудят защо Галка заряза популярността си тук и емигрира в Лондон. Истината е, че ако певицата бе останала на родна земя, тя е можела да попадне даже зад решетките, научи Kliuki.bg.

Галя от „Каризма“ е откраднала 70 бона от рапърите Кристо и Dee. Това разкри последният по време на „Фермата“.

Галя от "Каризма" се оказа измамница

Галя от „Каризма“ се оказа измамница

Парите са били са съвместно тяхно парче. Те са дошли от инвеститори, но Галка ги е свила всичките и след това отпрашила за Лондон.

Измамените рапъри дълго време чакали певицата да се върне в България, за да си поискат парите и ако се налага, дори да я изправят пред съда.

Галя Курдова обаче се покрила. Тя не можела да се върне в родината си и заради множеството си задължения към ПИБ, които възлизат на около 15 хил. лв.

Галка възнамерявала с откраднатите пари да започне бизнес в Англия, но не се получило. Това я принудило да работи като сервитьорка, каквато е и до днес.

Така Галя от „Каризма“ си жертвала цялата певческа кариера заради 70 хил. лв. Сега се счита, че и да се върне у нас, никой няма да пожелае да работи с нея, защото малцина вярват на измамници.

Предполага се, че певицата се е принудила да открадне парите за парчето, което се е готвело, тъй като е била много зле с парите. Това обаче не оправдава нейната постъпка и разочарованието, което е нанесла на колегите си.

Най-вероятно това е и причината за охладняването на отношенията й с Миро. Двамата бяха повече от близки, но днес е различно. Галя дори не бе поканена на сватбата му, проведена преди два месеца на о. Корфу.

Твърди се, че певецът останал много изненадан и разочарован, че приятелката му е откраднала пари. Това го отблъснало и той намалил контактите си с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар