Деси Цонева обляна в сълзи: Баща ми беше с мен в Къщата!

Деси Цонева обляна в сълзи: Баща ми беше с мен в Къщата!
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева най-после показа голямата си мъка!

Дъщерява на Димитър Цонев най-накрая показа открито колко много страда от смъртта му. Деси Цонева се разплака пред Галя Щърбева в „Комбина“, видя Kliuki.bg.

Младата журналистка този път не успя да скрие сълзите си. Това се случи след въпрос на водещата, касаещ евентуалната реакция на баща й след участието й във „ВИП Брадър 2016“.

Деси Цонева най-после се разплака заради смъртта на баща си

Деси Цонева най-после се разплака заради смъртта на баща си

Деси Цонева разкри интересни факти от своето пребиваване в Къщата. Тя е плакала много през първите си дни там, а след това започнала да вижда мъртъвци.

„Аз виждах баща ми през цялото време там. Дори понякога ме викаше и аз се обръщах смаяна, все едно наистина е там. Непрестанно го сънувах. Виждах и всичките си мъртви баби и дядовци.“ – сподели Деси Цонева.

Тя бе изключително критикувана, че участва в шоуто, въпреки че Димитър Цонев почина само дни преди това. Оказва се обаче, че за нея предаването е било начин да избяга от тежката действителност.

„Аз имах вече сключен договор с „ВИП Брадър“, преди баща ми да почине. Последното нещо, което си говорихме, е как да се държа вътре, той се опитваше да ми направи стратегия.“ – разказа Десислава.

Журналистката не скри факта, че е била близка с баща си чисто физически, тъй като двамата постоянно са общували очи в очи. Всяка вечер след вечеря те сядали на по чаша бяло вино и си говорели за всякакви неща от живота.

Бъдещите планове на Деси Цонева е да се развие в журналистиката. Тя сподели, че има два тв проекта с баща си, които се надява да успее да завърши сама.

„В първия момент, след като той си отиде, аз не можех да си представя, че го няма. Животът обаче продължава. Не смятам, че мога да надградя това, което той е постигнал, но ще се опитам да се представя достойно.“ – каза още Деси.

От къщата на „ВИП Брадър“ тя определи като единствените, с които ще остане приятелка – Глория Петкова и Роро Кавалджиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар