Маги Халваджиян разкри какви ги върши Кремена в спалнята!

Маги Халваджиян разкри какви ги върши Кремена в спалнята!
3.7 (73.33%) 3 votes

Маги Халваджиян проговори сензационно за отношенията си с Кремена в спалнята, оказват се изключително любопитни!

Арменският тв продуцент Маги Халваджиян направи интересно разкритие. Той сподели кое у жена му Кремена го дразни изключително силно, научи екипът на Kliuki.bg.

Оказва се, че Магърдич не понася ограничението, което съпругата му му е наложила в спалнята. Тя не давала на своя любим да пуши там, което вбесявало продуцента.

Маги Халваджиян и Кремена

Маги Халваджиян и Кремена

„Не ми дава да пуша в спалнята, което ми отнема свободата, личния избор.“ – оплака се Маги Халваджиян пред Лора Крумова в предаването „Комбина“, излъчвано по Нова ТВ.

Кремена Халваджиян, като един непушач, веднага побърза да се защити. Според нея, трябва да има места и за въздържатели, и за зависими от цигарите хора.

Магърдич Халваджиян отдавна се е доказал като пробивен мъж и неслучайно има такъв успех в кариерата си. Говори се обаче, че у дома Кремена е шефът и той няма последната дума.

Пушенето на Маги в спалнята със сигурност доказва това, защото той от доста време не го е правил. Така всъщност изпълнил желанието на жена си.

Предполага се, че звездната двойка се разправя за цигари след страстна нощ в леглото. Тогава на мнозина им се приисква да запалят цигара, но когато половинката ти не пуши, това става сложна задача.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Халваджиян разкри какви ги върши Кремена в спалнята!”

  1. mo

    Ное. 06. 2016

    Да караш кола за подобна сума, да парадираш с покупките си от чуждестранни сайтове и прочее, но да не хвърлиш и 50 стотинки на пиколо, който ти мъкне багажа в 5 звезден хотел си е цървулщина.

Добавете коментар