Колежка критикува участието на Рени

Колежка критикува участието на Рени
5 (100%) 2 votes

Колежка критикува участието на Рени, една не по-малко известна от двете поп фолк изпълнителки в предаването „ВИП Брадър“ през този последен сезон певица – Кали наскоро отсече пред доста публика, че според нея колегата в бранша Рени силно е сгрешила като я влязла в предаването и играе по този начин до момента.

Кали не считала, че това е било успешен ход за Рени, докато към Емануела е доста по-мила и сподели, че за нея участието там е успешно и печели фенове, смята Кали.

Познаваме тази певица с доста непокорния й нрав и силно откровени позиции, с което не се тревожи да не обиди който и да било. Явно и засега е така.

Идеята на Кали е проста. Ако имаш хитове, ставаш известна във фолка. В момента Рени няма, но участието й в предаването не бе допълнено със скандали и сензации, което се харесва на масовия зрител. Затова отпадна, докато Емануела провокира скандала навсякъде и бележи успех с това, че е предизвикателна, например случая с Христо и напиването им после, добавя устата изпълнителка на хита „4-4-2“ Кали.

Според нея, за да си върне изпълнителката на „Плакала съм“ славните минали моменти, е добре да сътвори нови хитове – модерни и интересни към днешно време.

Кали коментира участията на двете си колежки в "Биг Брадър" 2016

Кали коментира участията на двете си колежки във „ВИП Брадър 2016“

И ние от изданието за светски истории и личности Клюки.БГ желаем успех на всички певици и пожелаваме на Рени още много големи нови хитове.

А доколко скандалното поведение е формула за успех у нас в шоубизнеса, като цяло говори зле за нашите звезди. Предстои да видим дали Емануела и Рени ще станат по-интересни заради участието си в този споменат вече тв формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар