Бомба: Няма да повярвате кое е новото гадже на Деси Цонева! (виж как се целуват и още нещо – СНИМКИ)

Бомба: Няма да повярвате кое е новото гадже на Деси Цонева! (виж как се целуват и още нещо – СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Деси Цонева едва излезе от Къщата на Вип Брадър и вече се награби с поредния мъж!

Чаровната, но и доста скандална Деси Цонева отново хвърли бомбата и предизвика сензация, макар и вече извън пределите на брадърското жилище в Нови хан.

Само ден, след като напусна Къщата на Вип Брадър по вота на зрителите, Деси Цонева шашна всички със снимки на новото си гадже. При това лично публикува фотоси в социалната мрежа, на които се целува с изгората си.

Деси Цонева

Деси Цонева показа новото си гадже Георги Джамов

Новата тръпка на щерката на Митко Цонев се оказа не друг, а Георги Джамов – брат на известния бизнесмен Димитър Джамов. Двамата се натискат и целуват страстно, докато зад тях по телевизията върви снощната пресконференция на настоящия победител в президентските избори генерал Румен Радев.

„Приятно е“ – така Деси Цонева лаконично преразказа случващото се между нея и Георги Джамов, а под снимката моментално се натрупаха сума ти лайкове и коментари. Засега обаче Цонева отказва да разкрие повече подробности около изненадващото си ново обвързване.

Из светските среди на столицата шушукат, че преди да влезе в Къщата, Деси не е имала връзка с никого и е напълно възможно заварката между нея и Джамов да е станала по време на едно от излизанията й извън Къщата.

„Двамата се познаваха, но нищо повече. Деси дори имаше взимане-даване със съвсем друг човек и то дни, преди да влезе в шоуто. Прословутият й тест за бременност бе направен точно заради него. А сега изведнъж ново двайсет – откъде изникна Георги и какво точно се случва помежду им, тепърва ще разберем, може би“, коментират из медийните среди.

Кога излезе от Къщата, кога се влюби в друг - Деси направо разказа играта на всички

Кога излезе от Къщата, кога се влюби в друг – Деси направо разказа играта на всички

Едно е сигурно – Деси Цонева твърдо е решила да продължи напред и да вземе живота си в ръце. Нещо, което трябваше да направи отдавна, шушукат запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар