Скандал: Маги Халваджиян отврати с решението си, зрители скочиха срещу него! (още подробности)

Скандал: Маги Халваджиян отврати с решението си, зрители скочиха срещу него! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян си навлече гнева и на хора, които доскоро го боготворяха!

Продуцентът Маги Халваджиян стана обект на присмех и неприкрит гняв от страна на стотици потребители в мрежата с решението, което взе. Нещо повече – арменецът, който доскоро беше припознаван като супер мъжкар от хората, днес бе определен за кифла.

Защото се оказа, че съпругът на Кремена Халваджиян е платил баснословна сума пари само, за да извезат инициалите на името му в неговата тузарска лимузина БМВ.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян си извезал инициалите в лимузината си, потребители не вярват на ушите си

Лъскавата и скъпа кола била засечена преди броени дни пред студиото в „Горубляне“, където Халваджиян се отбил по работа. Докато той обсъждал проектите си с хората вътре обаче, други се дивели и маели пред сръчно избродираните инициали – досущ като Бентлито на Моника Валериева навремето.

„И това не бяхме го очаквали. Маги Халваджиян да си бродира именцето като някоя златотърсачка. Е, не! Разбираме да го беше направил Евгени Минчев или друг като него – то щеше да си бъде нещо съвсем нормално. Но да го видим при човек, който винаги досега е минавал за бунтар, мъжкар и прочие, прекалено е“, коментират потресени потребители в мрежата.

Между другото, Маги Халваджиян разочарова българите и с факта, че този път не отиде да упражни правото си на глас на президентските избори вчера. Самият той го призна в страницата си във Фейсбук, при това с някакво странно чувство за гордост.

Возилото на Маги заприлича досущ на Бентлито на Моника Валериева преди време

Возилото на Маги заприлича досущ на Бентлито на Моника Валериева преди време

А причината да се скатае от гласуване, не била друга, а единствено тази, че не искал да чака и да се реди на опашка. Проблемите в изборните секции действително бяха налице, но милиони българи това не ги спря да отидат и да дадат гласа си. Нали уж искаме промяна, как да я постигнем иначе?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар