Глория прекали: Това, което иска да направи, потресе колегите й! (Феновете я сочат с пръст)

Глория прекали: Това, което иска да направи, потресе колегите й! (Феновете я сочат с пръст)
5 (100%) 3 votes

Глория е замислила нещо невероятно за Симона

Поп фолк дивата Глория иска да направи нещо голямо от своята дъщеря Симона. Гласовитката от Две могили сериозно се е заела със задачата да превърне щерка си в звезда от световна величина. Най-малко!

Тази нейна амбиция така е втрещила колегите й, че те не спират да я одумват зад гърба й. Но за никой не е тайна, че каквото и да си науми 43-годишната певица, винаги го довежда до края.

И сега амбицията на майката е да види своето чедо как я надскача и да я направи певица, чието име да се предава от уста на уста.Колегите не спират да я одумват зад гърба й.

Те не одобряват тази прекалена майчина загриженост и я съветват да остави дъщеря си все пак сама да си избере пътя. Феновете също не спират да сочат поп фолк фурията с пръст.

Те харесват Симона, но са категорични, че ако Глория продължава така зорко да я обгрижва, може да постигне обратното. Но певицата не исках да чуе съветите им и прави това, което смята за правилно.

Тя вече стартира турнето си из Северна България. Началото му бе във Враца, където Глория пя почти три часа пред публика. Като подгряваща певица тя взе и дъщеря си Симона. Двете изпяха и няколко песни, с които взривиха публиката. Глория вече е направила много за старта на кариерата на дъщеря си, която няма как да се отрече, че е доста талантлива.

Кралицата на чалгата е финансирала някои от нейните парчета, както и клиповете й. Певицата е решена да увеличи воаяжа си из страната, като твърдо е решена да пее и в селата, през които минава с антуража си.

Глория иска да направи дъщеря си звезда

Глория иска да направи дъщеря си звезда

Тя вече изнесе концерт в Кулата, Ябланица и други селища в северната част на родината. Припомняме, че при миналите коледно-новогодишни празници майка и дъщеря заедно бяха на участия в различни хотели и градове, като дуета много се хареса на публиката. Заради този успех Глория е категорична, че няма да се откаже от идеята си и ще направи наследницата си звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар