Бомба: Виж от коя известна красавица има деца новият на Деси Цонева! (още за връзката им)

Бомба: Виж от коя известна красавица има деца новият на Деси Цонева! (още за връзката им)
3 (60%) 2 votes

Деси Цонева показа новия си любим Георги Джамов!

Веднага след излизането си от Вип Брадър, Деси Цонева реши да се задържи на гребена на славата, показвайки новия си любим. За учудване на всички, това се оказа бизнесменът Георги Джамов – брат на бившия кмет на Семчиново Димитър Джамов.

Деси Цонева пусна снимки от апартамента си точно в нощта на изборите, когато по време на пресконференцията на генерал Румен Радев, тя и Жоро се бяха отдали на страстни целувки и ласки в хола й.

Деси Цонева

Дали отношенията на Деси Цонева и Георги Джамов ще се окажат наистина сериозни, или тя отново ще го разкара

Мъжът е с няколко години по-възрастен от нея, но Деси Цонева отдавна е показала, че не си пада по млади и вятърничави жребчета. Това, което не знаехме досега за Георги Джамов обаче, е фактът, че той има две деца от красивицата Юлия – жената, която живееше под един покрив с небезизвестния Любо Чука.

„Деси и Жоро се познаваха още преди тя да влезе в Къщата на Вип Брадър, но тогава помежду им всичко беше някак несериозно и без обвързване. Той много я харесваше още от началото, но тя му се опъваше и дори му постави ултиматум – или приема свободна връзка, или кой откъде. Жоро прие, но видимо му стана кофти, защото започна да се влюбва в нея. След всичко, което преживя в шоуто обаче, май и Деси е променила отношението си към него“, коментират нейни познати.

Припомняме, че Цонева дори имаше опасения за бременност в Къщата и накара Биг Брадър да й предостави тест, който за нейно щастие се оказа отрицателен.

Ако беше бременна от Джамов, то тя щеше да направи аборт и да махне бебето още с излизането си от формата, както призна сама в ефир. Явно обаче тези й думи не са попречили с нищо на чувствата на Георги Джамов към нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Виж от коя известна красавица има деца новият на Деси Цонева! (още за връзката им)”

  1. Ставри

    Ное. 08. 2016

    най вероятно това е новият и баща

  2. ОЛЯ

    Ное. 15. 2016

    Разпоретина

Добавете коментар