Мега скандал! Пияната Никол Шерцингер сложила край на връзката си с Гришо (Подробности)

Мега скандал! Пияната Никол Шерцингер сложила край на връзката си с Гришо (Подробности)
Гласувайте за статията

Романсът на Григор Димитров и Никол Шерцингер преминава през неочаквано действие.

След скорошните признания на Никол Шерцингер, че е открила любовта в лицето на наш Гришо, еидн слух разтърси медиите както по света, така и у нас. Заговори се, че тенисистът и певицата са се разделили, а краят е бил сложен в доста любопитна ситуация, узна kliuki.bg.

Григор и Никол Шерцингер са се събрали след жестокия скандал

Григор и Никол Шерцингер са се събрали след жестокия скандал

Още докато беше с Люис Хамилтън, а особено след радялата с него, изпълнителката го удари на живот и определено доказа на всички, че знае не само как да забавлява другите, но и сама да си прави кефа. Фотографи многократно я улавяха на излизане от нощни клубове в не особено трезво състояние, но тя не се спря. Продължи с изпълненията и след като се залюби с Григор.

Двамата имат доста различен начин на живот, което определено е причина за редица пререкания и неразбирателства. Докато Димитров е спортист, който не само много пътува по света, но и спазва спартански режим, Никол Шерцингер не си губи времето в тъга и отегчение. Освен това тя непрекъснато е канена на различни събития и й се налага често за присъства на забави до ранните часове на нощта.

Така, в малкото време, прекарано заедно с Гришо, тя отново често отсъствала вечер и се прибирала доста подпийнала. Тенисистът многократно й правел забележки, че не подхожда на такава красива жена да бъде в такова състояние, както и че на него никак не му е приятно само да се разкарва по клубовете и после да си ляга до него, миришеща на алкохол, пише blitz.bg.

Кака Никол обаче не се дава лесно и никак не обича някой да я командори, особено ако е по-млад и по-беден от нея. При втория подобен случай певицата тропнала с крак и заявила на своя любим Гришо, че не й е съпруг и няма как да й казва какво да прави. Никол Шерцингер така побесняла, че започнала да го замерва с каквото й падне и после изчезнала, но след няколко дни ситуацията се уталожила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар