Ужас: Черна магия тръшна Цеци Красимирова! (Трепери за живота на дъщеря си)

Ужас: Черна магия тръшна Цеци Красимирова! (Трепери за живота на дъщеря си)
4.3 (85%) 4 votes

Цеци Красимирова съвсем се побърка

Моделката Цеци Красимирова не спира да се тревожи. Хубавицата направо се е бъгнала и се притеснява, че над главата й е надвиснала черна магия. От преди няколко години, когато гръмнаха гаджето й Косьо Самоковеца в Амстердам, пред бижутериен магазин, тя е убедена, че над нея виси черна магия.

Припомняме, че тогава куршумът, който уцели мафиота, премина и през главата й. Последваха няколко животоспасяващи операции при опитни хирурзи и Цеци оживя.

Но вече не е същата. И оттогава не спира да се притеснява, че над нея е надвиснала прокоба и негативно влияние.

Цеци Красимирова била убедена, че е наказана заради греховете си. Хубавицата не спира да обикаля страната ни за врачки и ясновидки.
Те непрекъснато й внушавали, че над главата й има надвиснала черна магия. Тя дори стигнала до бабата на Азис, известна с ясновидските й способности, за да й изчисти натрупаната негативна енергия.

Близките на моделката се опитвали да й внушат, че всичко това е плод само на нейната фантазия, но тя не спирала обиколката си из различни магове.
Цеци Красимирова изпълнявала стриктно всичко, което я съветвали пророчиците. Те й дали и талисман, която Цеци непрекъснато го носела със себе си.

Врачката й дала инструкции и тя не отделяла това нещо от себе си. Миската била сигурна, че именно амулета я защитава от негативното влияние и вече облаците се разпръсквали над нея.

Когато носела амулета, злокобните неща, както и страховете й отшумявали и тя се чувствала значително по-добре.Вече взела такъв амулет и за дъщеря си.

След последната си връзка с Иван Алексиев-Котарака и скандала с жена му, Цеци Красимирова се притеснявала за живота на дъщеря си Джудит.

Цеци Красимирова трепери за живота на дъщеря си

Цеци Красимирова трепери за живота на дъщеря си

Затова взела от магьосница в Испания амулет, който дала на наследницата си, за да я предпази от черна магия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар