Лъснаха тайните договорки на Ути Бъчваров и Ирина Тенчева с ВИП Брадър! (Ето с какво се облажиха)

Лъснаха тайните договорки на Ути Бъчваров и Ирина Тенчева с ВИП Брадър! (Ето с какво се облажиха)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ирина Тенчева и Ути Бъчваров си уредиха апетитни парчета

Ирина Тенчева и Ути Бъчваров имали тайни договорки с ВИП Брадър. Десетият юбилеен сезон на Големия брат се превърна в арена на договорките. Някои от съквартирантите се измъкнаха от нафталина, за да застанат отново на телевизионния небосклон. Но други не разчитаха само на присъствието си в Къщата, а имали пъклен план за нова кариера.

Из кухнята на Нова телевизия упорито се шушука, че трима от участниците в скандалджийското шоу имали лична уговорка с продуцента. Те или трябвало да спечелят формата или да получат като бонус собствени предавания в медията. Пръв със споразумение пристигнал топ готвача Ути Бъчваров.

Двамата с продуцента Нико Тупарев били приятели от години. Той започнал като продуцент именно с кулинарните подвизи на готвача в БНТ. Днес шоуто на Ути има повече разходи и нулева гледаемост.

Това принудило приятеля му да му обещае да стане или любимата звезда на шоуто или да го уреди със собствено предаване.
Но докато в началото майстора на черпаците бил мил, пригаждал на гладните стомаси на останалите, стараел се за менюто, забавлявал ги със смешни истории, към края нещата се обърнали коренно.

Седмици преди финала отзивите за готвача са повече негативни и няма никакъв шанс той да се превърне във фаворит на шоуто. В Къщата нещата за него не са по-различни. Само трима от съквартирантите го посочиха за евентуален победител.

Останалите го дисквалифицираха с твърдението, че е груб, постоянно викал, хокал и ръсил грозни, обидни думи към останалите.Това накарало продуцентите да преустановят агитката за неговата победа и още следващата година да го уредят с готварско предаване по Нова телевизия.

Ирина Тенчева била втората, която също имала скрита договорка с ВИП Брадър. Най-добрата майка в Къщата ще прави още тази пролет предаване, акто продуценти ще са Иван и Андрей, които ще се завърнат към предишната си телевизия.

Ути Бъчваров си гарантирал ново предаване от ВИП Брадър

Ути Бъчваров си гарантирал ново предаване от ВИП Брадър

Въпреки негативните отзиви за Ирина Тенчева от зрителите, от медията били убедени, че предаването й ще има рейтинг, защото умеела да убеждава хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар