Край на приказката: Мария официално в развод с Християн Гущеров! (Колко ще струва свободата й)

Край на приказката: Мария официално в развод с Християн Гущеров! (Колко ще струва свободата й)
3.9 (77.14%) 7 votes

Мария е в развод с Християн Гущеров

Поп фолк дивата Мария се развежда със съпруга си Християн Гущеров. Гласовитката от Стара Загора от няколко месеца не живее под един покрив с благоверния й в тузарския му палат в квартал „Бояна”.

Адвокатите на известната двойка вече подготвят документите за грандиозния развод, който се очертава. Фолкаджийката обаче била безкомпромисна. След раздялата си със сина на екс депутата от БСП тя искала да има в сметката си цели два милиона лева.

И нито стотинка по-малко! Миньончето на поп фолк дивата била решена да отстоява сумата докрай, дори заплашвала мастития си съпруг, че ще издаде такива лични тайни,за които тази цена щяла да е в пъти повече от тази, която певицата искала за раздялата си с него.

Любовта между поп фолк дивата и милионерския наследник заскърцала още миналата година, когато станало ясно, че двамата няма да си имат свой наследник.
Именно тогава Християн Гущеров се превърнал в тиранин, който дори не пускал половинката си по участия и след като тя въпреки всичко пеела по кръчмите, превръщал след това живота й в ад.

Той не спрял да пуска копои по петите й и след всяка среща с неин фен, композитор или режисьор на клиповете й, първо ги проверявал, чак след това разрешавал да се срещат със съпругата му, пише Слава.

Този непрекъснат контрол напълно изтощил фолкаджийката и скандалите станали обикновено явление в дома им.Мария признала пред приятелките си,че много скоро след скандалите Християн Гущеров си позволявал да й вдига ръка. Това негово поведение още повече съсипало чувствата, които все още били останали между двамата.

Мария и Гущеров се развеждат?

Мария и Гущеров се развеждат?

Мария била твърдо решена да се разведе с грубиянина, защото не искала малката Марая да става свидетел на скандалните и грозни сцени между нея и пастрока й.

Но поп фолк звездата била безкомпромисна, че след официалната им раздяла тя непременно ще се превърне в милионерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Край на приказката: Мария официално в развод с Християн Гущеров! (Колко ще струва свободата й)”

  1. ani

    Ное. 08. 2016

    za HristIan ne znam,ama da se govori za luibov ot strana na Maria,…….eh,ce sme6no!!!!!

  2. ЕМИЛИО

    Ное. 09. 2016

    УСЕЩАМ, КАК „МЕЧО“ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В „ТЛЪСТА СВИНЯ“!

Добавете коментар