Обрат: Силната Емануела рухна в сълзи навръх рождения си ден! (Биг Брадър и Ути я довършиха)

Обрат: Силната Емануела рухна в сълзи навръх рождения си ден! (Биг Брадър и Ути я довършиха)
3.6 (72%) 5 votes

Вчера Емануела отпразнува своя рожден ден, но вместо усмивка, на лицето й имаше сълзи!

Сълзи вместо усмивка – това видяха на лицето на Емануела съквартирантите в Къщата на Вип Брадър снощи, когато певицата отпразнува своя рожден ден.

Отпразнува е силно казано, тъй като дори галантният към всички останали дами Вальо Михов, подходи с пренебрежение към нея и не й поднесе традиционния си подарък изненада.

Емануела

Емануела рухна след зверската обида на Ути, сълзите си не можа да скрие този път. А Биг Брадър я довърши със забраната да види сина си

Вместо това, Биг Брадър забрани на певицата това, за което тя го молела и копнеела. А именно, поне на рождения си ден да излезе за малко от Къщата, да види бебето си. Тя получила и строга забрана на присъства на раздаваните снощи лайфстайл награди.

Затворена в звездния палат на Нови хан, Емануела трябвало и да понесе жестоките думи на Ути Бъчваров към нея по отношение на кенефната й сага с Христо Живков.

Припомняме, че докато двамата мъже бяха навън, Ути заяви на актьора, че той е свободен, ерген и може да си прави, каквото поиска. Емануела обаче била майка на две деца и било повече от гнусно да се хвали с това как го „осмукала на някого в тоалетната“.

Същите тези думи певицата чула от устата на Ути по-късно, когато между нея и Христо Живков избухнали поредните заяждания и пререкания по втръсналата вече тема.

„Тогава Емануела не издържа и се разплака, защото тези думи бяха повече от жестоки, те бяха крайно унизителни. Ясно е на всички, че тя и Христо не са правили нищо в тоалетната, но я заболя като всяка нормална жена. Опита се да си сложи отново маската и да бъде силна, но не се получи. Емануела е човек и болката й се оказа по-силна от ината“, разкриват източници от кухнята на медията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар