Захари Бахаров не иска да повярва: Виж какво се случва с брат му Явор Бахаров! (истината шокира всички)

Захари Бахаров не иска да повярва: Виж какво се случва с брат му Явор Бахаров! (истината шокира всички)
5 (100%) 1 vote

Захари Бахаров не е на себе си след като научи истината за Явор Бахаров!

Големи ядове бере с малкото си братче Захари Бахаров. Култовият любимец от „Под прикритие“ не е на себе си след това, което се случва с Явор Бахаров, разкриха близки до двамата източници.

Всичко започнало още след излизането на Явор от Къщата на Вип Брадър. Скандалът, който малкият Бахаров предизвика с продуцентите на шоуто, реално му даде три минути слава, но и му навлече големи неприятности с договора и обещания му хонорар.

Явор Бахаров

Захари Бахаров не може да повярва в какво се превръща малкото му братче Явор Бахаров

В крайна сметка Явор Бахаров се извини на продукцията и се направи, че си е взел поука и така, по милост, му бяха изплатени голяма част от парите. Останалите ще получава тепърва в течение на месеци.

Стиснал в ръка пачките обаче, Явор Бахаров направил непростимото… пропил се. През последните няколко седмици той не излизал от кръчмите и обикалял от купон на купон с приятели. Пръскал пари с лека ръка и не искал да чуе за работа.

Това първо минало покрай ушите на батко му, но малко по-късно Захари Бахаров се притеснил сериозно, че малкият пропада. „Захари е коренно различен от Явор. Не спира да работи, умът му сече и е в състояние да се захване с пет неща едновременно. А какво прави Яворчо – не изтрезнява и пропада все повече. Не може да продължава така“, коментират из театралните среди на столицата.

Захари толкова се вбесил на брат си, че по време на последния му запой отишъл и го изкарал с див скандал от заведението, направо за яката. Двамата си разменили остри реплики, но в крайна сметка Явор Бахаров се кротнал.

Само до следващия ден обаче, когато отново се напил като казак на поредния шумен купон.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар