Бомба: Истината за греховната любов на Христо Живков и Ружа Колева ще ви разтърси! (още подробности)

Бомба: Истината за греховната любов на Христо Живков и Ружа Колева ще ви разтърси! (още подробности)
3.5 (70%) 4 votes

Христо Живков срина имиджа си пред лицето на зрителите заради Ружа Колева!

Преди дни най-сетне стана ясно коя е мистериозната любима на Христо Живков, заради която той рискува да се превърне в най-омразния човек на съквартирантите, а и на зрителите.

Отказвайки мисията на сериала с Емануела под предлог, че обича страшно една жена, Христо Живков събуди любопитството на цяла България. Е, оказа се, че тази жена е аниматорката Ружа Колева, която от години живее и работи успешно в Калифорния.

Христо Живков

Христо Живков разбил брака на любимата си, Ружа Колева се развела заради чувствата си към него

Това, което никой до днес не подозираше обаче е, че тази любов между двамата е била греховна. Защото Христо Живков на практика е развел Ружа, която се радвала на щастлив 7-годишен брак, от който има и дъщеричка.

През това време пък Христо Живков също е обвързан в сериозна и дълга връзка с писателката феминистка Виргиния Захариева, която е с цели 16 години по-възрастна от него.

Живков зарязва Захариева най-безцеремонно, като й съобщава единствено, че едва сега е открил лицето на любовта. Същото почти прави и Ружа Колева, полудяла по интелекта и чара на нашенеца. Съпругът й останал като парализиран след желанието й за развод, а Христо дори рискува кариерата си като се мести да живее при нея и детето й зад океана.

В крайна сметка обаче се оказва, че любовта им е наистина силна, а доказателството за това е решението на Ружа да прости дори кенефния резил на половинката си с Емануела във Вип Брадър.

„В началото тя беше силно ядосана и наранена, но когато видя как Христо преживява всичко още по-тежко, си каза, че няма право да го съди. Закле се, че го обича повече от всичко и няма да изгуби това чувство за нищо на света“, разкриват близки до двойката източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар