Шокиращо: Ето я истинската причина за грозния развод между Мария и Гущеров! (още подробности)

Шокиращо: Ето я истинската причина за грозния развод между Мария и Гущеров! (още подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Мария и Християн Гущеров даваха вид, че ще остареят заедно, а каква стана тя?!

Каква стана тя?! Най-стабилната и влюбена двойка от светския елит у нас изненадващо захвърли всичко и поде ожесточена война за развод. Да, става дума за Мария и Християн Гущеров, чиито брак повече от пет години беше пример за подражание. Макар и без общо дете.

От седмица обаче стана ясно, че певицата вече не живее в палата на любимия си, а двамата обсъждат усилено клаузите по развода, както и евентуалното обезщетение на Мария.

Мария

Мария и Християн Гущеров обещаваха да остареят заедно, а каква се оказа тя сега?!

Много причини бяха изтъкнати за края на приказката им и то от кого ли не. Близки до обкръжението на Мария обаче издадоха, че основният проблем, който наклонил везните към разтрогване на брака й с Мечо, бил отношението му към дъщеря й Марая.

„Християн е добър човек и години наред гледаше на Марая като на свое дете. Той обаче никога не спря да се надява, че Мария ще го дари с кръвен наследник. И когато това не стана, а видя и, че тя изобщо не бърза и не се терзае по въпроса, промени отношението си не само към нея, но и към Марая. Всеки път, когато погледнеше малката, това го огорчаваше, защото се сещаше за липсата си“, разказват източниците.

В един момент Християн Гущеров започнал да крещи със или без повод на Мария, но крещял и насосвал и на малката Марая. А знаем, че за дъщеря си, певицата човек би убила. Постепенно чувствата помежду им изстинали и нещата ескалирали дотам, че двамата не можели да се гледат и не издържали и пет минути в една стая, без да се счепкат за нещо.

Мария се надява да измъкне поне два милиона лева от развода си със своя Мечо, но пък хора около Гущеров твърдят, че той не е никак глупав и може да я остави с пръст в уста. Още повече, че дори не е свързан с нея чрез дете.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар