Андрей Арнаудов втрещи с признание: Иска да съм на другия бряг! (Какво го докара до тук?)

Андрей Арнаудов втрещи с признание: Иска да съм на другия бряг! (Какво го докара до тук?)
5 (100%) 2 votes

Андрей Арнаудов тотално се е отчаял от жените.

Иван и Андрей изпаднаха в прекалено лични откровения в национален ефир, от които на много от зрителите им паднаха ченетата. Докато за Христов се знае, че е сериозно обвързан с Ирина Тенчева, неговият събрат има неизяснен любовен статус, който май клони към „необвързан“, ако съдим по думите му, узна kliuki.bg.

Андрей Арнаудов не иска и да чува за жени

Андрей Арнаудов не иска и да чува за жени

Покрай признанията на участника във „Фермата“ Серафим за неговото семейство, Андрей взе, че се изцепи, че май ако бе станал хомосексуалист, щеше всичко да му е много по-добре. Иван обаче веднага го контрира, че проблемът не е в жените и да се бе занимавал с мъже, пак щеше да има ядове, даже и по-големи. Разбира се, предполагаме, че „опосумът“ отдавна се е отказал от желанието си да премине на „другия бряг“ и поредното любовно разочарование няма да го доведе до тази отчаяна крачка.

Двамата с Иван започнаха да философстват за семейството и неговите ценности и стигнаха да извода, че у нас всичко се гледа прекалено консервативно. Христов си позволи да вметне, че при него е имало прекалено много телевизия и медии, които са влошили състоянието, визирайки проваления си брак с Вихра, пише hotarena.net.

Арнаудов проговори и за своето семейство, което принципно прави рядко. Той разкри, че според него тайната е в разбирането и липсата на предразсъдъци. Неговите родители също са разделени, но баща му е продължил да поддържа добри отношения с биологичната му майка, която пък, от своя страна, се е разбирала повече от добре с новата избраница на бившия си мъж.

За личния живот на Андрей в последно време се разшумя заради влизането на бившата му Надя Иванова във ВИП Брадър. Освен това телевизионерът не спряган и с красивата Емануела Толева, но двамата така и не дадоха потвърждение, че помежду им има нещо повече от приятелство, което ни навежда на мисълта, че Арнаудов е отново сам и по-отчаян от всякога от днешните жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар