За първи път: Виж коя жена разплака Слави Трифонов в ефир! (Дългия разтърсен до сълзи – снимки)

За първи път: Виж коя жена разплака Слави Трифонов в ефир! (Дългия разтърсен до сълзи – снимки)
4.2 (84%) 5 votes

Слави Трифонов обикновено е корав, дори в повече, но сега се предаде!

Твърдият и железен Слави Трифонов, който рядко си позволява да покаже чувствата си, особено в ефир, този път развя бялото знаме и се предаде. Дългия дори пусна сълзи пред всички, трогнат от изненадващия подарък на една красива и известна жена.

Това е сръбската легенда Индира Радич, която ще изнесе голям концерт у нас. Преди това тя беше гост в „Шоуто на Слави“ и успя да разтърси шоумена с неочаквания жест, който направи.

Слави Трифонов

Слави Трифонов трогнат до сълзи от Радич

Индира Радич пристигна в студиото сияеща и красива, но вместо тя да получи букет от домакините, самата тя подари цвете на Слави Трифонов. При това не какво да е цвете, а изключително рядката черна роза.

Дългия остана като втрещен от постъпката й и призна, че в живота си е виждал много неща, но не и черна роза. Точно това цвете е символ на голяма и искрена любов – с каквото пожелание му го подари и Индира Радич.

„Спечелил си много неща в живота си и те чакат още много хубави моменти. Но любовта е единственото, което може да изпълни сърцето ти и да ти даде щастие. Затова не ти пожелавам нищо друго, а само да откриеш тази любов и да я задържиш“, трогна до сълзи с думите си шоумена Индира Радич.

Явно Слави Трифонов си даде сметка, че истината за проблемния му личен живот вече е излязла и от границите на България като дори навън мнозина знаят за самотата му и го жалят за това.

Индира благослови Слави с любов

Индира благослови Слави с любов

Самотата на Дългия стана обществено достояние и в чужбина

Самотата на Дългия стана обществено достояние и в чужбина

„Дали това, или нещо друго, но Слави наистина се трогна до сълзи. Той е много суеверен и след черната роза и думите на Индира наистина повярва, че и неговото време на любов и щастие ще дойде. При това съвсем скоро“, коментират източници от екипа на шоуто.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар