Лидка Скалата и Алисия заложиха капан на Бирмата? (Той им обеща това, което не очакваха)

Лидка Скалата и Алисия заложиха капан на Бирмата? (Той им обеща това, което не очакваха)
5 (100%) 1 vote

Жоро Бирмата попадна на капана на Алисия и Лидка Скалата

Алисия има силен съюзник в лицето на майката на гаджето си Жоро Бирмата. Лидка Скалата харесвала много поп фолк дивата и вече я приемала като част от семейството. Всички клюки, че пернишкия бизнесмен и звездата на „Ара мюзик” са се разделили, са пълна измислица. Двамата изживяха бурна връзка и сега лека-полека навлизат в следващия етап на отношенията си.

Към по-сериозна стъпка категорично ги подбутвала и майката на Бирмата-Лидка Скалата. Първата жена футболен ас вече не толкова тактично подтиквала сина към решителната крачка, да направи любимата си своя законна половинка.

Двете с Алисия му спретнали капан защото и бившата на Ники Михайлов отдавна искала да чуе сватбените камбани. От връзката си с Валери Божинов тя има син Валерко, но нито той, нито сина на Боби Михайлов й предложиха брак и сега поп фолк дивата копнеела това да стори актуалното й гадже.

Лидка и Алисия се разбират перфектно, споделяли си всичко и майката на Жоро Бирмата била повече от убедена, че това е жената за нейния обичан син. Преди време тя мислила същото за Преслава, но после се убедила, че това е грешка.

Влюбените са в отлични отношения и Георги Станоев все по-често се замислял дали да не се раздели със статута си на ерген. Неговият добър приятел Калоян Арсенов вече премина в лагера на семейните. Той и Алисия били сред официалните гости и всичките им приятели подмятали скоро и те да направят същото.

Затова Жоро Бирмата упорито търсел годежен пръстен, разкриват негови авери. И обещал пред близките си нещо неочаквано, до Коледа да падне на колене пред Алисия. Лидка Скалата не само катализирала нещата, но напирала двамата да помислят и за наследници.

Ще стане ли скоро Алисия г-жа Станоева?

Ще стане ли скоро Алисия г-жа Станоева?

Тя обичала Валерко, но искала от сина си да има и внуци, които да дундурка. Алисия нямала нищо против, вече мечтаела с отворени очи как се облича в бяла рокля. А Жоро Бирмата така и не усетил как вече е паднал в капана, подготвен от майка му и неговата любима.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар