Помните ли Мариан Кюрпанов от „ВИП Брадър 2013“? Ето какво се случва с него днес!

Помните ли Мариан Кюрпанов от „ВИП Брадър 2013“? Ето какво се случва с него днес!
5 (100%) 1 vote

Мариан Кюрпанов, който за една бройка да вземе титлата във „ВИП Брадър“, вече е повече от щастлив!

Радостта от живота обзе и фотомодела Мариан Кюрпанов. Сребърният медалист от „ВИП Брадър 2013“ е много доволен от живота си в момента, защото отново е влюбен и сякаш най-накрая намери жената на своите мечти, научи Kliuki.bg.

Тя е американка и се казва Емили, писа в. „Уикенд“. Двамата дори още не живеят заедно, но любовта им била огромна.

Мариан Кюрпанов вече е лудо влюбен

Мариан Кюрпанов вече е лудо влюбен

За това свидетелства и фактът, че избраницата на Мариан Кюрпанов има дете. Тя отглежда 12-годишна дъщеря, но фотомоделът изобщо не се притеснявал да бъде пастрок.

За Мариан се изписа много преди 3 години, когато без малко да спечели „ВИП Брадър“. Той остана втори, а преди него беше само народната любимка Станка Златева.

По време на шоуто много се обсъждаха предпочитанията на Кюрпанов в леглото. Слуховете го забъркваха в афера с какви ли не мъже.

Самият фотомодел много се дразнеше на всичко това. Той винаги е твърдял, че си пада изцяло по жени. Сега го доказа.

Най-красивата дама, с която някога е бил, е фолк дивата Анелия. Двамата работиха заедно по видеоклип, в който се награбват страстно. Отдавна се говори, че клипът се е пренесъл и в личните им отношения.

Мариан Кюрпанов от много време търси любовта и иска семейство. Той вече е на 35 г., но още е нямал някакви много сериозни връзки.

„Искам да се оженя и да имам деца, разбира се. Това е мечтата на всеки един човек, но не желая да го направя само за идеята. Трябва да усетиш, че си срещнал правилния партньор.“ – смята Мариан.

Емили изглежда като съвсем правилния партньор, понеже малко мъже биха се съгласили да имат сериозни отношения с една самотна майка. За това можем да свалим шапка на брадъра и да му пожелаем скоро най-после да се задоми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар