Брутален скандал преди финала на „ВИП Брадър“!

Брутален скандал преди финала на „ВИП Брадър“!
3.2 (64%) 5 votes

„ВИП Брадър“ поднесе поредната скандална доза, от която зрителите се нуждаят!

Ути Бъчваров се оказва не просто близък приятел на продуцента Нико Тупарев, но и негов съдружник. Двамата имат съвместно участие във фирмата „КОЛЕДАРИЯ“, занимаваща се с рекламни събития, разкрива сайтът nocomment.bg.

Именно заради това, според слуховете, кулинарят е получил най-високия хонорар от всички участници в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“. Споменават се суми от порядъка на 100-110 хил. лв., научи Kliuki.bg.

"ВИП Брадър 2016" се разтресе от скандал преди финала

„ВИП Брадър 2016“ се разтресе от скандал преди финала

По принцип Ути Бъчваров отдавна се ползва с привилегии в шоуто. Въпреки че във Facebook той е обиждан от почти всички, тв водещият премина няколко елиминации и вече е на финала.

Говори се от седмици, че именно той ще бъде победителят в предаването. Отношенията му с продуцента клонят в тази посока.

Ако се вярва само на зрителския вот обаче, то готвачът няма никакъв шанс. От сигурни източници е ясно, че Ути е много далеч по гласове от лидерите Миглена Ангелова и Емануела. Надали само за няколко часа би могъл да стопи тази разлика.

Според повечето информации, Ути Бъчваров не само е гласен на победител в риалити формата, но и ще получи предаване по Нова ТВ. Това е и втората причина, след хонорара, да влезе в Къщата. Затова и му е толкова важно да спечели шоуто.

Не за първи път може да триумфира приятел на Нико Тупарев. През 2009 г. Део, който е близък с продуцента на „ВИП Брадър“, стана шампион.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар