Истинска прелест: Виж Нанси Карабойчева като абсолвентка! (СНИМКИ)

Истинска прелест: Виж Нанси Карабойчева като абсолвентка! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Нанси Карабойчева отново впечатли с начина, по който изглежда!

Прелестите на Мис България 2013 отново лъснаха. Нанси Карабойчева показа дългите си и стройни крака на своята абсолвентска вечер в УНСС. Красавицата завърши „Мениджмънт“ и впечатли всички облечена в тога, видя Kliuki.bg.

Нанси е една от най-любимите на народа хубавици, ставали някога Мис България. Тя успя да плени сърцата на милиони благодарение и на начина, по който бе проведен конкурсът преди 3 години. Тогава за първи път той бе под формата на риалити шоу.

Въпреки че завърши висше образование в един икономически университет, Нанси Карабойчева твърди, че не иска да работи нещо такова, а желае развитие в областта на модата. За целта ще й помогне много божественото тяло, което притежава, и опитът, който натрупа като миска.

„Това е най-красивата Мис България, която сме имали. Тя е нещо невероятно, такава жена рядко се вижда.“ – коментират из Facebook.

Нанси е родом от село на име Юнаците. Тя обаче отдавна го е напуснала. Първо – за да учи в УНСС, а след това последва Добромир Димитров, с когото е от 6 години, в Италия.

Сега миската отново живее в София и се радва на живот с приятелите си. С Добчо още не са се оженили, въпреки че Нанси му предложи брак още преди 3 години.

Това, което най-много харесват хората у 23-годишната красавица, е нейната непринуденост и това, че е народно момиче. Именно тези неща й осигуриха титлата в надпреварата през 2013 г.

Нанси Карабойчева сега има намерение да завърши и магистратура, която обаче ще бъде в друга област. Очаква се тя да запише нещо около модата или медиите.

„Не държа да бъда звезда, но искам да работя в сферата на творчеството. Разбира се, сегашното ми образование никога няма да ми бъде излишно.“ – казва красивата Нанси от с. Юнаците.

Вижте я като абсолвентка и ще останете без думи!

Нанси Карабойчева - бижуто на УНСС!

Нанси Карабойчева – бижуто на УНСС!

Уникалните крака на Мис България 2013

Уникалните крака на Мис България 2013

Нанси получава дипломага си за висше образование

Нанси получава дипломага си за висше образование


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар