Избраха Евгения Борисова за дизайнер номер 1 в България!

Избраха Евгения Борисова за дизайнер номер 1 в България!
5 (100%) 1 vote

Евгения Борисова бе отличена за работата си напълно заслужено!

България избра за дизайнер номер 1 Евгения Борисова. Това стана на церемония в столичния мол Paradise. Там Евгения спечели приза за наградите Paradise Lifestyle Awards“, съобщава HotArena.net.

Изборът на Борисова за номер 1 сред дизайнерите не е изненада. С марката си STAR DUST тя доказа, че няма равна в бранша в момента. Последната й колекция стана истински хит в модата, припомня Kliuki.bg.

Evgenia-Borisova

„На всички, които гласуваха за мен и ме подкрепиха, искам да кажа, че спечелих наградата за „Най-добър дизайнер на годината“. Много се вълнувам и благодаря на всички!!!“ – написа дизайнерката.

Evgenia-Borisova1

Евгения Борисова присъства на церемонията в компанията на Ралица Тошкова и Алекс Арабаджиева. Именно последната участва в новата колекция на дизайнерката.

Там Алекс се превъплъти в ролята на Жената-Вамп, влизайки в двете крайности на класическия шик, което пък е в унисон с името на самата колекция – „Полюси“ (виж тук).

Освен на родна почва, Евгения постига невероятни успехи и в чужбина. Тя е сред най-успешните ни дизайнерки, пробили на руския пазар.

Марката STAR DUST е актуална от 10 години насам. Благодарение на впечатляващия си и неповторим стил, ръчна изработка и повишено внимание към детайлите, тя жъне успехи не само в България, но и по целия свят.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар