Александра Богданска вдигна тарифата! Вижте ефекта от гаврата на Петканов

Александра Богданска вдигна тарифата! Вижте ефекта от гаврата на Петканов
5 (100%) 2 votes

Александра Богданска преодоля унижението и сега трупа неочаквани позитиви.

След като в началото на септември Александра Богданска стана най-коментираната жена в България, днес тя доказва нагледно, че наистина няма лоша реклама. До преди скандалните разкрития на бившия й Даниел Петканов, в които мнозина прозряха хитър ПР ход, професионалните ангажименти на модела рядко излизаха от границите на страната и стигаха само до Италия, сега тя се радва на сериозен подем, научи kliuki.bg.

Александра Богданска се завърна много по-силна от преди

Александра Богданска се завърна много по-силна от преди

Около месец Александра Богданска се бе покрила от медийния шум и светския живот, а след това се завърна на бял кон, позирайки с иронизиращи пози с доскорошния й любовник и сегашен официален приятел италианец. След това дойде предложение да стане рекламно лице на роден мобилен оператор, който явно не се трогна от кампанията срещу нея, а извлече дивиденти от шума около името й.

Сега моделът е направила същински пробив в сферата на моделството. Тя се похвали, че е избрана за рекламно лице на световноизвестната марка „Нивеа“ за Германия. Това, освен световна слава, ще й донесе и солидни финансови приходи. Александра Богданска вече е разпознаваемо лице не само на европейския, но и на азиатския пазар и покрай многото си ангажименти няма време да мисли за това, което я вкара в психиатрична клиника, пише blitz.bg.

Междувременно красавицата се завърна и към столичния нощен живот и вършее клубовете в компанията на Любен Дилов-син и Емил Кошлуков. Те я защитаваха яростно по време на ожесточената атака към нея и сега тя им се отблагодарява с красивата си компания. Освен това напоследък Александра Богданска може да бъде засечена все по-често в компанията на изкусителния си колега Сократ Сократов, с когото уж ги свързват само професионални ангажименти, но двамата изглеждат много щастливи, когато са заедно. Надали толкова щастлив от снимките им ще бъде италианският господин, заради който красавицата стана за смях пред цяла България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Александра Богданска вдигна тарифата! Вижте ефекта от гаврата на Петканов”

  1. Кирчо

    Ное. 13. 2016

    каква е тарифата ,едни 200 кинта ще свършат ли работа?

Добавете коментар