Раздорът между Брад и Анджелина е във вихъра си

Раздорът между Брад и Анджелина е във вихъра си
5 (100%) 1 vote

Раздора между Брад Пит и Анджелина Джоли е във вихъра си, една от най-харесваните двойки не само се разделя, ами го прави и все по-скандално.

Освен че вече е ясно, че двете знаменитости се развеждат официално, те също имат сериозни спорове около това кой да има грижите за децата им, които са шест на брой. Въпреки че Брад иска полагаемото му се внимание на половина на времето на Анджи, тя държи на пълното попечителство над подрастващите. Освен това тя се старае да представи баща им в образа на човек с проблеми с алкохол и наркотици, злоупотреба, липса на задръжки, коментират също и от изданията „Лайфстайл“.

Публичните кавги и обвиненията в изневери един към друг дойдоха в повече. Дори се коментира в световните информационни агенции, че красивата актриса сама подклажда тези ужасни слухове за лошото поведение на Брад и си измисля истории. Смята се дори че има неин таен запис как тя споделя, че ще разказва истории за Брад Пит и алкохола, за да вземе изцяло всички техни деца под своите грижи.

Ако това е факт, е жалко, защото те бяха пример за силни и модерно мислещи родители, които имат три свои и цели три осиновени деца, без да робуват на стереотипи или особени задръжки в това, че осиновяването е табу за много семейства.

Какво се случва с тези красиви звезди и тяхната силна любов

Какво се случва с тези красиви звезди и тяхната силна любов, феновете на Анджелина Джоли и Брад са потресени

Обвинения, заплахи, скандални раздели, ако това е краят на една от най-усмихнатите и красиви двойки в света на Холивуд, е определено тъжно. Онова, което бяха преди това, и което са сега, са две различни вселени.

И ние от онлайн изданието за светски личности и събития Клюки.БГ се надяваме, че те скоро ще открият начина за цивилизован диалог помежду си, особено ако е за идеята в полза на децата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар