Миглена Ангелова и фолк певиците

Миглена Ангелова и фолк певиците
5 (100%) 1 vote

Мразена, харесвана, победител, вълк-единак – много са лицата на дамата в червено Миглена Ангелова, но видно е вече, попфолк звезди лесно си я харесват и я подкрепят активно, и както се разбра – успешно.

Водещата на едно отминало, но силно предаване „Искрено и лично“ определено знае как да приковава вниманието на драгия зрител. Какъвто и да е той, характерът на водещата Миглена определено го има и тя го показва най-демонстративно. Разводи, раздели, омраза, самота – какво ли може да стресира водещата?! Може би всичко, но тя се владее и това не й личи, страданието не й отива и тя добре го знае!

Вип Брадър

Победител или самотен войн – Миглена Ангелова печели своите си битки само не чуждите

Едно е доказано вече, Миглена Ангелова умее да се сприятелява с попфолк дамите, затова оглави и отбора на попфолка, както го нарекоха в Къщата на „Големия Брат“.

Там по стечение на обстоятелствата и по интереси, фаталната дама стана най-близка със светлооката Емануела – момичето на раздорите и скандалите.

За всеобща изненада една от най-близките й приятелки се оказа и нейната защитничка на финалите – Кали.

Освен своя огнен характер, Ангелова явно си допада и с такива подобни на нея провокативни и много коментирани характери – Кали, Емануела определено са били често в епицентъра на различни бурни житейски истории.

Дали заради това, че е доминираща и непокорна, дали поради тези си приятелства в Къщата с хора с доста голяма маса почитатели, но дамата в червено измъкна победата пред големите, тъжни очи на известния естет в хранително-вкусовите занимания – Ути Бъчваров, добавяме и ние от изданието за новини Клюки.БГ.

Желаем на позабравената от екрана Меги Ангелова много усмихнати и стремителни дни, тя определено не скучае никога. Сама или не, това е човек, който е намерил своето място в живота! Похвално!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар