Пинк с приятна изненада

Пинк с приятна изненада
5 (100%) 1 vote

Пинк има приятна изненада, популярната певица вече публично обяви, че очаква второто си дете, и то скоро, ако се съди по наедрелия й корем.

Певицата е заедно с половинката си Кари Харт – атлет, спортист, състезател по мотокрос, от доста години, над 15. Двамата имат едно момиченце на име Уилоу, на 6 години, а по-рано тази година Пинк разказа в интервю, че би искала да има и друго дете вече.

Явно мечтата й е факт и за радост на близки и фенове, тя е в доста напреднала бременност, ако се съди по снимката, публикувана в социални мрежи и обиколила набързо интернет пространството, събрала много хубави пожелания, споделяния и лайкове.

Мам Пинк и малката Уилоу Кари Харт, скоро и още едно бебе за певицата

Мама Пинк и малката Уилоу Кари Харт, скоро и още едно бебе за певицата както тя обяви публично

Пинк се запознава с Кари през далечната 2001 година, пишат и от изданието за новини „Лайфстайл“. Заедно са до 2006-та, имат брак, разделят се по-късно за 1-2 години, след което се събират и през 2010 година имат своето момиченце.

Сега със снимката с вече доста големия си корем пред феновете, певицата се шегува, че е на път семейството да се сдобие с трето дете, след дъщеричката – Уилоу Кари Харт  и мъжа й.  „Сега очакваме бебе“, смее се тя.

Известна със скандални текстове и интересни клипове, Пинк има редица добри хитове зад гърба си.

Пинк - една от звездите на съвременната и комерсиална поп сцена

Пинк – една от звездите на съвременната и комерсиална поп сцена по света

А ние също можем да пожелаем на своенравната и гласовита дама само здраве и спокойствие, едно здраво бебе и много семейна хармония и занапред. Все пак 15 години брак за си завидно много време за немалко двойки, а за популярни е почти рекорд, коментираме и ние от светското издание за новини Клюки.БГ. Здраве и любов на Пинк и нейното семейство!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар