След победата: Бъдещата първа дама втрещи всички! (виж какво направи съпругата на ген. Румен Радев – снимки)

След победата: Бъдещата първа дама втрещи всички! (виж какво направи съпругата на ген. Румен Радев – снимки)
3.5 (70%) 2 votes

Любимата на ген. Румен Радев шашна всички с това, което направи!

Той е! Ген. Румен Радев е петият президент на България. Победата му снощи над кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева беше безапелационна, а Бойко Борисов още утре подава оставка.

Народни веселия, музика и хора огласиха и родното село на ген. Румен Радев вчера следобед, а родителите на новия президент не пропуснаха да гръмнат бутилка шампанско.

Румен Радев

Съпругата на ген. Румен Радев го поздрави по доста нетипичен начин

Безспорно най-голям интерес у всички обаче предизвика появата на бъдещата първа дама на държавата Десислава Генчева. За разлика от бившата вече първа дама Юлияна Плевнелиева, която нито веднъж не застана до мъжа си Росен Плевнелиев цели 5 години, то Генчева бе залепена за Румен Радев през цялото време.

Модни експерти отбелязаха, че има много какво да се желае относно стайлинга на Десислава Генчева, която се появи облечена в минижуп на доста лъскав тоалет. Но като за първи път всички прегрешения й бяха простени. А и хората видяха, че тя все още силно се притеснява, както от камерите и журналистите, така и от предстоящите си отговорности като президентска съпруга.

Това, с което Десислава Генчева втрещи всички обаче, беше начинът, по който поздрави половинката си за спечелените избори. Втората жена на Румен Радев счете за подходящо да постне едно хеви метъл парче в социалната мрежа. Бандата е Manowar, а песента е култовата „The Crown and The Ring“.

„Оказа се, че доброто побеждава и не само в приказките. А и в моменти, когато сме обединени около една смислена кауза. В случая каузата се нарича България. И е изпълнена със смисъл“, написа Десислава Генчева, а коментарите под статуса й заваляха на секундата.

Ето го и поздравът на бъдещата първа дама в социалната мрежа

Ето го и поздравът на бъдещата първа дама в социалната мрежа

Стотици хора бързаха да поздравят нея и семейството й и да пожелаят на ген. Румен Радев да бъде един наистина достоен, независим и силен президент на България.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар