Коко Динев в ступор: Емилия удари по масата, решението й е окончателно! (още подробности)

Коко Динев в ступор: Емилия удари по масата, решението й е окончателно! (още подробности)
4 (80%) 2 votes

Емилия сякаш се преобърна на 180 градуса и вече е нов човек!

Поп фолк звездата Емилия хвърли в ступор половинката си Коко Динев, при това само месец и половина след раждането на второто им дете. Малката им дъщеричка Мира обаче не се яви пречка, а по-скоро катализатор за промяната у своята майка.

Която категорично и твърдо отказа да бъде повече жена под чехъл и послушница, която прекланя глава пред всяка дума и желание на своя съпруг. Напротив – днес Емилия взе своето решение, а този, който трябва да го приеме, е Коко Динев. Всъщност той няма и друг избор.

Емилия

Емилия най-накрая тропна по масата и взе решение без Коко Динев

Емилия оповести голямото си завръщане на сцената, което ще стане на 23 ноември, по време на годишния концерт на Пайнер в Арена Армеец. Тя вече е декларирала участието си, а феновете й са на седмото небе от радост и нетърпение да я видят отново.

Припомняме, че първоначално певицата беше отказала да присъства на концерта и то не само заради скорошното раждане на детето си, но и заради изричните забрани на Коко Динев. Който, между другото, се опита да й наложи вето и на изявите по нощните клубове из страната.

„Е, това няма как да се случи. Еми не само се връща на сцената за концерта, но и смята да направи ударно завръщане и по клубовете. Точно сега е моментът, когато последните й два хита не спират да се въртят, а хората я искат и чакат като топъл хляб в Сомалия. Тя много мисли и реши, че работата й по никакъв начин няма да навреди на майчинството, защото тя ще подбира участията си и те ще бъдат разредени поне в близката година. Няма обаче да се откаже и то само, защото Коко така бил казал“, коментират близки до нея източници.

Самият Коко Динев изстинал от шока, защото от години е с Емилия, но до момента не я бил виждал толкова решителна, смела и непоколебима. Не му оставало друго, освен да приеме желанието й. В противен случай палачинката може и да се обърне, а той да я изгуби.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Коко Динев в ступор: Емилия удари по масата, решението й е окончателно! (още подробности)”

  1. 133

    Ное. 15. 2016

    Колко трябва да си проста ,че да изпуснеш усмивките на децата си ,за да пееш чалга Опростачи се тоя народ

Добавете коментар