Брутално: Тази истина за Христо Живков и Виргиния Захариева шокира всички! (виж какво е правила с него)

Брутално: Тази истина за Христо Живков и Виргиния Захариева шокира всички! (виж какво е правила с него)
5 (100%) 3 votes

Христо Живков сега е щастливо влюбен в Ружа Колева, но предишната му връзка го е изцедила!

Изцеден до капка, както психически, така и физически. Така е излязъл от дългогодишната си връзка Христо Живков. Припомняме, че актьорът години наред беше обвързан сериозно с доста по-възрастната от него писателка Виргиния Захариева.

Разликата им от 16 години обаче не е единствената причина тя да го работи, както си иска и да изсмуква парите и силите му до последно. Близки до обкръжението на Христо Живков разказват как Виргиния Захариева буквално е промивала мозъка му.

Христо Живков

Виргиния Захариева изцедила до последната капка Христо Живков. Изцоцала му парите, а после го парясала

„Тя постоянно го цоцаше за пари. Всичко, което той вадеше от филмовите продукции, реклами и прочие, го пръскаше по нея. То не бяха пътувания, то не беше чудо. Водеше я редовно в Щатите, в Латинска Америка, по екзотични острови, а Доминикана й беше любима дестинация. Постоянно искаше и искаше от Христо. И сякаш никога не беше напълно доволна от него. Това си е чиста проба манипулация“, коментират запознати.

След като в един момент обаче финансите на Живков започнали да секват, Виргиния Захариева му поставила ултиматум. Или приема работа, каквато му предложат, но за пари, или забравя за нея и си чака великите предложения и подбори.

Актьорът бил до такава степен омагьосан от възрастната жена, че дори близките и приятелите му не можели да го познаят. „Тази Виргиния му направи нещо. Тя владее източни техники, с които постоянно промиваше мозъка му. Дори сега, когато е с Ружа, той продължава да мисли и да се държи по начина, по който го е програмирала Виргиния. Страшничко е чак“, разкриват източниците.

Те се надяват, че сега поне Ружа Колева ще внесе нещо коренно различно в живота му и ще му даде онази любов, разбиране и щастие, които мъж като него напълно заслужавал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар