Взрив след изборите: Хилари Клинтън показа червен картон на съпруга си! (Бил Клинтън и семейството в шок – снимки)

Взрив след изборите: Хилари Клинтън показа червен картон на съпруга си! (Бил Клинтън и семейството в шок – снимки)
5 (100%) 1 vote

Хилари Клинтън е пазила брака си само с идеята, че ще стане президент на САЩ!

След дълги месеци на ожесточена битка с конкурента си Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Америка Хилари Клинтън изгуби изборите, при това с голяма разлика. Доналд Тръмп се изкачи на „престола“ за идните години и той ще е човекът, който ще управлява не само САЩ, но и света.

Само броени дни след загубата си обаче, Хилари Клинтън направи нещо, които шокира цялата страна и най-вече нейното семейство. Тя категорично и веднъж завинаги натири от дома и живота си своя съпруг Бил Клинтън, а адвокатите й вече подадоха молбата за развод.

Хилари Клинтън

Хилари Клинтън поиска развод от Бил Клинтън, шокът е голям

Точка. Свърши се. Бракът на Хилари Клинтън и Бил Клинтън остава в миналото. Минало, за което тя не искала и да си спомня повече, пише американската преса.

Оказа се, че както отдавна се предполагаше, Хилари Клинтън е останала с Бил само и единствено заради политическите си амбиции. Тя е живяла с идеята да се кандидатира за президент още години, преди да го направи реално. А за целта й е била нужна подкрепата на стабилно пред света семейство и влиятелен съпруг.

„Двамата винаги са имали различия. Бракът им е от 1975 година, но може да се каже, че са живели щастливо само през първите години от сватбата си. Различни са. Имаха какви ли не разногласия, но най-кошмарното беше това, че ангелите на Бил Клинтън винаги са били много слаби. Види ли хубава жена и полудява. Хилари знаеше за много негови похождения, но публичното унижение на семейството си в случая с Моника Люински не можа да понесе и да прости“, разкриват източници пред пресата.

Молбата за развод на Хилари Клинтън

Молбата за развод на Хилари Клинтън

Очаква се бракът на Хилари Клинтън и Бил Клинтън да бъде разтрогнат по взаимно съгласие, макар че за него ударът дошъл изневиделица. Най-важното, което трябва да обсъждат оттук нататък обаче, това е подялбата на семейното имущество и парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар