Диджей Дончо отвратен: Тайната на Алекс Раева го вкамени от ужас! (истината ще ви втрещи)

Диджей Дончо отвратен: Тайната на Алекс Раева го вкамени от ужас! (истината ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Алекс Раева нанесе страшен удар върху половинката си диджей Дончо!

Чаровната певица и водеща Алекс Раева съсипа дългогодишната си половинка диджей Дончо. Разкритието, което той научи за нея едва преди броени дни, го разтърси из основи и го отврати.

Близки до Дончо коментират, че в момента той не иска и да чува за Алекс Раева като сериозно обмислял варианта да се разделят завинаги, той като едва ли ще намери сили в себе си, за да й прости.

Алекс Раева

Алекс Раева изневерила на Дончо с младока, той е в потрес

А и как се прощават периодични изневери, при това с… момче на повикване?! Оказа се, че Алекс Раева от доста време ползвала услугите на масажист, който я ощастливявал с прословутите тайландски масажи. Само за час певицата брояла по 250 лева на 24-годишния младеж, който е доста по-млад от самата нея.

В един момент обаче 36-годишната Алекс Раева не на шега си паднала по красавеца, който бил висок 1,90 и се радвал на перфектно и мускулесто тяло. А органът му за „масажи“ бил направо зашеметяващ. Точно на него не могла да устои Раева и започнала честичко да си урежда срещи с момчето.

Освен към нея обаче, въпросният масажист бил известен и с услугите си към други дами, много от които били прехвърлили 45 и дори 50 години. Наскоро името му нашумяло покрай проблемите му с органите на реда, защото отказал да извърши услуги на богат господин.

Последвал анонимен сигнал срещу него като за целта била образувана проверка. Така сред имената на честите му клиенти, лъснало и това на Алекс Раева. Оттам именно истината стигнала и до ушите на диджей Дончо.

„Алекс не е на себе си, защото обича Дончо и не иска да го изгуби за нищо на света. Да, сгрешила е, но двамата имаха някои проблеми в отношенията си и може би те са я тласнали в грешната посока. Жалко ще е ако това разбие любовта им“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар