Емануела в ступор: Митко Пайнера я скастри люто! (Ще изхвръкне ли от „Пайнер“)

Емануела в ступор: Митко Пайнера я скастри люто! (Ще изхвръкне ли от „Пайнер“)
4.7 (93.33%) 3 votes

Емануела е в ступор след ВИП Брадър

Емануела не може да повярва, че това й се случва. Тя не е доволна от местото, което зае в скандалджийското шоу. Певицата с изумрудените очи се надявала тя да стане „любима звезда на България”, но това не се случи.

Бронзовата медалистка била бясна на Големия брат и затова не отишла на афтър партито.Звездата от „Пайнер” била убедена, че именно ВИП Брадър я направил да изглежда като лека жена и това доста яко ударило по имиджа й.

Митко Пайнера също бил недоволен от този развой на нещата и затова се заканил люто, че бившата на Митко Динев ще понесе санкции, ако не изчисти имиджа си.

Емануела недоумявала и не се побирала в кожата си как така надпиването с актьора Христо Живков й донесе само негативизъм, а зрителите били на страната на звездата от „Страсти Христови”.

Въпреки че тя непрекъснато твърдеше, че с това свое действие искала да „свали маската” на Христо и да покаже какъв е всъщност, пайнерката си навлече гнева на зрителите след като го последва в тоалетната.

Макар че и двамата в един глас се оправдаха, че били толкова мотани, че припаднали в кенефа, а актьора дори залял певицата с нещо гадно, което изригнало като фонтан от устата му, зрителите не повярваха.

И така или иначе голът бе вкаран във вратата на поп фолк дивата и заради това тя отказала да присъства на афтърпартито на Големия брат. Там се вихрела победителката Миглена Ангелова в компанията на милионера Борислав Комсийски, под акомпанимента на песните на Жана Бергендорф, както и в присъствието на останалите брадъри.

Емануела не успяла да преглътне и това, че топ готвачът Ути Бъчваров я изпревари. Тя се надявала поне да стане сребърна медалистка. Тя и кулинарът влезнаха в разпра за песните й и после за поведението й още от самото начало и двамата се смразиха до края на шоуто. Те почти не си проговориха по време на престоя си в къщата.

Емануела е в шок след шоуто

Емануела е в шок след шоуто

Малко преди края на формата, магьосника на тиганите направи първата крачка и си взе прошка от фолкаджийката, но въпреки това неразборията между тях продължи почти до края.

Певицата се надяваше поне феновете й да я изстрелят до второто място, но и това не се случи. Затова тя се разсърдила на всички и не се появила на партито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар