Какво се случва: Зетят на Илиана Раева заряза родилката и бебето на изписването! (още подробности)

Какво се случва: Зетят на Илиана Раева заряза родилката и бебето на изписването! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Зетят на Илиана Раева – Георги Коруджиев не присъства на изписването на бебето си!

Странно, но факт. Зетят на Илиана Раева и Наско Сираков – Георги Коруджиев липсваше на най-важния момент за семейството. А именно изписването на току-що родилата Виолета Сиракова и малката Илиана – Куини.

Цялата фамилия се струпа в клиниката, за да отведе у дома родилката и бебето, но най-важният човек отсъстваше, забелязаха папараци, уловили важния момент за клана Сиракови.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков прибраха щерка си и бебето у дома. Таткото Георги Коруджиев обаче отсъстваше

Въпреки това красивата Виолета Сиракова изглеждаше повече от добре. Младата майка сияеше до родителите си и не се отделяше от дъщеричката си. А гордата баба Илиана Раева не откъсваше очи от първородната си внучка, която заедно с дядо Наско Сираков се канят да позлатят още преди да е проходила.

Остава обаче отворен въпросът къде беше Георги Коруджиев по същото това време и защо лично не отведе любимата си и детето си у дома. Може би футболистът е имал наистина неотложни ангажименти по същото това време, с което може да се обясни липсата му, както и това, че всичко между него и Виолета Сиракова тече по мед и масло.

Самата Илиана Раева дни наред публикува умилителни снимки и статуси в социланата мрежа, в които не спира да хвали дъщеря си и зет си, но най-вече се възхищава на внучка си.

„Георги е един прекрасен баща и мъж. Щастлива и горда съм, че моето момиче избра точно него за татко на детето си. Той не се отделя от тях и прави всичко по силите си, за да бъдат най-щастливите и обичани момичета на света“, не спира да го възхвалява Илиана Раева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар