Джулия Робъртс проговори за Матю Пери: Виждах го как се съсипва и не можех да направя нищо!

Джулия Робъртс проговори за Матю Пери: Виждах го как се съсипва и не можех да направя нищо!
Гласувайте за статията

Джулия Робъртс е била нещастна по време на връзката си с Матю Пери!

Изминаха 20 години, но тази любовна авантюра продължава да вълнува мнозина. Джулия Робъртс напусна Матю Пери, което и до днес се счита като най-правилния ход на актрисата.

Причината звездата от „Хубава жена“ да бие шута на Чандлър от „Приятели“ е в неговата зависимост към наркотицитe. Актьорът не спирал да се друса през цялата им връзка, което убило любовта им, научи Kliuki.bg.

Джулия Робъртс проговори за Матю Пери

Джулия Робъртс проговори за Матю Пери

„Виждах как всеки ден се съсипва. Опитвах да му помогна, да го избавя от всичко това, но не успях. Оказа се, че не мога да направя нищо, защото той самият не го желаеше.“ – разкрива Джулия Робъртс.

Както е известно, искрата между тях пламна по време на „Приятели“, където актрисата гостува за един от епизодите в сезон 2. Тогава двамата играеха стари съученици, които отново започват да илизат заедно.

Счита, че именно целувките, заложени в сценария на сериала, са разпалили страстта между тях и в живота. Уви, тяхната връзка не издържа никак дълго.

Днес Джулия има един куп деца, а Матю все още е ерген. Актьорът така и не преодоля страха си от обвързване, което може би ще го остави сам до живот. Най-голямата болка на Пери е, че няма деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар