Неочаквано! Деси Цонева втрещи с признание, вижте какъв поема след ВИП Брадър

Неочаквано! Деси Цонева втрещи с признание, вижте какъв поема след ВИП Брадър
3 (60%) 2 votes

Деси Цонева е напълно неузнаваема след излизането си от ВИП Брадър.

Скандалната Деси Цонева е решена да започне живота си на чисто след участието си в риалити шоуто, което дойде непосредствено след кончината за баща й Димитър Цонев. В Къщата тя давеше мъката с алкохол, а сега, на свобода, води сериозна битка с демоните си, узна kliuki.bg.

Мнозина вероятно не вярват на думите на Деси Цонева

Мнозина вероятно не вярват на думите на Деси Цонева

Брадърката отнесе куп критики, че се е съгласила да се резили пред цяла България, вместо да си страда кротко у дома с покрусеното си семейство. Тя обаче заяви в своя защита, че никога не се отмята от думата си, защото го смята за недостойно. След излизането си от ВИП Брадър Деси Цонева заяви, че е чувала гласа на татко си всеки ден и че не се чувства гузна, че е пиела, защото всички да го правели. Също така призна, че в Къщата е била на успокоителни, които вече е спряла.

Сега дъщерята на покойния журналист слага нов старт на живота си и е готова за коренна промяна. Тя сподели, че е крайно време да си седне на задните части и да хване юздите на живота си здраво в ръце. Деси Цонева е осъзнала, че не може вечно да бяга от отговорностите си, особено след като има дете. Именно към Янчо Таков-трети смята да насочи цялото си внимание за в бъдеще, пише pik.bg.

Освен това брадърката ще се нагърби със задачите около фондацията, която основа на името на Димитър Цонев. Решена е да редуцира до минимум купоните и за сметка на тях да запълни ежедневието си с куп задачи. Деси Цонева споделя, че се чувства уравновесена и по-зряла. Тя разкрива, че ще работи на 2-3 места, но ще го прави с удоволствие, което до скоро откриваше единствено в пиянските запои до зори. Колко ще продължи тази промяна обаче, предстои да разберем…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Неочаквано! Деси Цонева втрещи с признание, вижте какъв поема след ВИП Брадър”

  1. Рррр

    Ное. 15. 2016

    Не се чувствала виновна, че пие алкохол, защото всички го правели… Хайде пак стадния „инстинкт”! За съжаление влече винаги към по-лошия пример. И още нещо – била на успокоителни и пиела алкохол? Хм…

Добавете коментар