Шок: Доналд Тръмп мачкал чаршафите и с Наталия Гуркова? (Пикантни подробности)

Шок: Доналд Тръмп мачкал чаршафите и с Наталия Гуркова? (Пикантни подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Наталия Гуркова се изфука с близкото си приятелство с Доналд Тръмп

Чаровната Наталия Гуркова не пропусна да покаже, че е доста близка с 45-ия президент на Америка. Съпругата на диамантения бос, сърбина Джордже Михалевич пусна обща снимка с милиардера в социалната мрежа. Фотото е правено преди осемнадесет години, на конкурса на „Мис Вселена”. Състезанието сее провело на Хималайските острови.

Бизнесменът и настоящ стопанин на Белия дом е собственик на бранда. На провокативното фото той е сложил свойски ръка на талията на Наталия Гуркова. И така моделката е една от жените, които са имали нещо общо с американския президент. Според зевзеци американецът е имал нещо повече от това да си сложи само ръката на кръста на българката.

Новият президент не само е положил длан малко по-горе от дупето на миската, а е мачкали чаршафите с нея. Те твърдят, че това е така, защото вкарват неоспорими доказателства за близостта им. Доналд Тръмп е от мъжете, които имат не само пари, но и власт, а и искат всичко, на мига. Това богаташът е казвал много пъти и го е доказвал.

Освен че си пада по модели, Доналд Тръмп има слабост към европейките. Има три брака, а две от съпругите му са от Европа. Ивана Зелничкова е чехкиня, а първата дама Мелания Тръмп-сръбкиня. Затова не е странно, че той може би е мачкал нещо повече от талията на Наталия Гуркова.

А и Гуркова не е от кротките. Още като съпруга на диамантения бос, тя му е изневерявала. Въпреки че непрекъснато се хвалеше с разкошния си живот и любовта на съпруга си, Наталия Гуркова изненадващо си пристигна в България. Тя живееше в ЮАР с мъжа си, но си тръгна оттам, защото се страхувала за живота и сигурността на децата си и на себе си.

Отношенията й с бизнесмена също буксували, заради което се заговори, че тя го заменила с още по-мастит милиардер. Той я глезил като принцеса и дори се заговори за общо бъдеще и собствено дете.

Наталия Гуркова била любовница на Доналд Тръмп?

Наталия Гуркова била любовница на Доналд Тръмп?

Защото Джордже Михалевич фалирал и му останали единствено акциите от компанията му на стойност от четиридесет и два милиона лева.

Сега отново е стоплила отношенията си със законната си половинка и се радва на приятелството на първия мъж в света, твърди тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Доналд Тръмп мачкал чаршафите и с Наталия Гуркова? (Пикантни подробности)”

  1. Географика

    Ное. 15. 2016

    Моля за пояснение къде са Хималайските острови?

Добавете коментар