Потресаващо: Дъртият коцкар Христо Сираков „опука“ Анна-Мария от „София Ден и Нощ“! (още подробности)

Потресаващо: Дъртият коцкар Христо Сираков „опука“ Анна-Мария от „София Ден и Нощ“! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Христо Сираков показа, че който го може, го може – дори и на тези години!

Старият мераклия Христо Сираков за пореден път доказа, че и светът да се обърне, няма да промени нрава си. А именно да гони млади и засукани мацки, с които да запълва страниците на черното си тефтерче.

Очевидно е, че предишните мераци на Ицо Стоте манекенки за сериозна връзка и дори сватба с една единствена жена, са били бързо преболедувани от него и той отново я подкара през просото.

Христо Сираков

Христо Сираков остава верен на инстинкта си за преследване на засукани мадами

Разбира се, Христо Сираков дълго не се задържа на едно място и още по-малко на една дама. Затова и никого няма да учудим с факта, че до него в момента има ново гадже. Изненадващото обаче е кое точно е това гадже.

Не е за вярване, но става дума за красавицата на сериала „София Ден и Нощ“ – чернокосата бръмчалка Анна-Мария Чернева. Изкусителката завъртяла главата на застаряващия бизнесмен и към днешна дата той тича по петите й с изплезен език.

Двамата бяха засечени скоро на раздаването на престижни награди в столицата, където Ицо Стоте манекенки не изпускаше от очи, а и от ръце, Анна-Мария Чернева. Последната направи всичко по силите си, за да се крие от любопитните погледи на присъстващи и медии, но уви – не й се получи особено добре.

„Евала на Ицата! Да опука и Анна-Мария, след като „София Ден и Нощ“ има толкова много фенове, че обожатели не й липсват. Всъщност тя не е най-голямата хубавица на сериала. Рая и Галя например са сто пъти по-яки мацки, но Чернева е точно типа жена, която Ицо е свикнал да бройка. Изглежда не чаровна и сладка като Рая, а фаталната мъжемелачка – перфектното завоевание за Сираков“, коментират източници, близки до обкръжението на милионера.

Какво ще стане занапред обаче и дали Анна-Мария Чернева няма да е поредната ощастливена и изоставена, това предстои да видим и разберем с течение на времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар