Бомба: Кака Лара подпали мрежата с това разкритие! (още подробности)

Бомба: Кака Лара подпали мрежата с това разкритие! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Кака Лара показа за пореден път, че изобщо не си поплюва!

Лазара Златарева, по-популярна просто като Кака Лара, неведнъж беше обвинявана от зрителите на Вип Брадър в лицемерие и послушание към Ирина Тенчева.

Водещата на „Милион и едно желания“ обаче успя бързо да възвърне предишното мнение за себе си, а то е, че е човек, който има смелостта да казва това, което мисли.

Кака Лара

Кака Лара разбуни духовете с етикета, който лепна на Илияна Беновска

В нощта на балотажа на президентските избори Кака Лара подпали социалната мрежа с учудващото и за самата нея разкритие за журналистката Илияна Беновска.

Припомняме, че устата и нахъсана против новия президент Румен Радев Беновска, опита да провокира генерала като му подхвърли във въздуха зряла червена ябълка. С пожеланието тази ябълка да не изгние по време на петте години от предстоящото му управление.

Постъпката на Беновска не се хареса на мнозина, но Кака Лара стигна по-далеч от всички. Тя моментално публикува снимка на журналистката с ябълката, над която написа „Мащехата на Снежанка“. Мнението на Лазара беше повече от ясно, а думите й моментално бяха харесани и аплодирани от множество потребители в мрежата.

Само минути след това незнайни хора започнаха да правят колажи на Илияна Беновска. Само че не като злобната, но въпреки това красива мащеха на Снежанка от оригиналната приказка, а като Баба Яга, държаща в ръка зряла и сочна ябълка.

Ето какви снимки се разпространяват из мрежата за Беновска след думите на Лазара Златарева

Ето какви снимки се разпространяват из мрежата за Беновска след думите на Лазара Златарева

Все още не се знае как е реагирала самата Беновска на провокацията от страна на Кака Лара. Русокосата дама обикновено не си поплюва, но както виждаме сами и на Лазара Златарева й е през… шапката какво ще каже или направи Илияна срещу нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар