Шок в Нова ТВ: Ненчо Балабанов изригна срещу Алекс Раева! (скандалът шокира всички – подробности)

Шок в Нова ТВ: Ненчо Балабанов изригна срещу Алекс Раева! (скандалът шокира всички – подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Алекс Раева и Ненчо Балабанов са върли врагове и не могат да се гледат!

Вечно усмихнатият чаровник Ненчо Балабанов и харизматичната Алекс Раева предизвикаха истински смут и хаос в Нова телевизия. Както вече всички знаем, двамата работят заедно в новия проект на Маги Халваджиян „Пееш или лъжеш“.

Единствената разлика е, че на мястото на водещия до Мария Игнатова, днес вече стои Ненчо Балабанов, а Алекс Раева получи място на столовете за коментаторите.

Алекс Раева

Алекс Раева и Ненчо Балабанов не могат да се гледат и на снимка

Точно в това се кореняла и враждата между двамата, която ставала все по-нетърпима. Алекс Раева не можела да гледа Ненчо Балабанов и на снимка, след като на практика той й подля вода и стана причина Маги Халваджиян да я уволни от длъжността на водещ. За която, разбира се, се взимат много повече пари, отколкото получава обикновен коментатор.

„Алекс си е напълно права. Тя се справяше повече от прекрасно, когато с Мария Игнатова водеха години наред „Х Фактор“. Но след това този Ненчо влезе под кожата на Маги, а и на много други ръководни кадри в телевизията. Не знаем какво точно прави, но така драпа към върха, че направо въздух не може да си поеме. Заради него, Алекс в момента е без работа и в пълна дупка“, разкриват близки до певицата и водеща.

Тя и Балабанов все по-често били чувани от колегите си да се карат по коридорите като споровете им били базирани уж на тема работа. За всички обаче било ясно, че не работните различия, а съвсем други неща карат двамата да се ненавиждат.

Появиха се и слухове, че Ненчо е взет на мястото на Алекс Раева заради гаджето си Йоанна Драгнева, която стана общински съветник в столицата. Каквато и да е причината, преди броени дни Ненчо забравил всичките си кавалерски обноски и възпитание, и изригнал срещу Раева като я нарекъл завистлива нахалница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок в Нова ТВ: Ненчо Балабанов изригна срещу Алекс Раева! (скандалът шокира всички – подробности)”

  1. Джон

    юни 25. 2017

    Смешна история ! Имате ли си човек на щат да ви измисля или ходите на врачка ?!

Добавете коментар