Обрат: Надя Иванова в ступор, Андрей поиска да се съберат! (истината разтърси всички – подробности)

Обрат: Надя Иванова в ступор, Андрей поиска да се съберат! (истината разтърси всички – подробности)
4 (80%) 1 vote

Надя Иванова и Андрей Арнаудов отново може да бъдат двойка!

Нежната и красива Надя Иванова изстрада много през последните години на все още младия си живот. Бившата водеща на „Елит“ преживя голяма любов и тежка раздяла с продуцента Андрей Арнаудов, а след това годеникът й почина в ръцете й.

Болката на Надя Иванова беше толкова голяма, че тя буквално спря да се храни и бе на прага на анорексията. „Всичко й се струпа изведнъж. Толкова страдаше за Андрей и тъкмо, когато срещна нова и голяма любов, заживяха заедно… и човекът загина повече от абсурдно и нелепо. Не знаем как намери сили изобщо, за да преживее това“, коментират близки до нея източници.

Надя Иванова

Андрей Арнаудов иска пак да се събере с Надя Иванова, тя е в шок

Днес Надя Иванова получи пореден шоков удар – този път обаче той е за добро. Самата тя, а и близките й не могат да повярват на ушите и очите си, след като се оказа, че Андрей Арнаудов иска да се върне при нея.

Припомняме, че и на Андрей никак не му беше лесно през годините в личния живот, тъй като така и не успя да открие жената за себе си. След множество мимолетни връзки и авантюра с моделката Бориса Тютюнджиева, продуцентът отново е сам и то отдавна.

След като видял Надя Иванова в Къщата на Вип Брадър обаче, осъзнал, че чувствата му към нея са още живи и иска да си върне изгубеното. Защото само с Надето бил истински щастлив в живота си, разкриват негови близки познати.

„Вярно е, Андрей започна отново да търси Надя и прави всичко по силите си, за да я предразположи пак и да се съберат. В предаването той й се възхитил затова, че е успяла да остане спокойна, трезвомислеща, разумна и истинска дама, което го е накарало да проумее обичта си към нея. Дали ще се съберат обаче, това е друг въпрос. Защото Надя е направо в ступор от реакциите му“, разказват запознати.

Иванова не можела и не искала да повярва на това, което й предлага Андрей и се дърпала. Но повече от страх за бъдещето и да не я нарани отново, отколкото заради липса на чувства към него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар