Кой е д-р Мазов от „Откраднат живот“? (Ексцентричен бизнесмен, срамежлив актьор или недооценен мачо)

0

Д-р Мазов от Откраднат живот е странна птица и в живота

Моню Монев на д-р Мазов от Откраднат живот е почти непознат за широката публика. С тази роля актьорът отново предизвика бурни адмирации от зрителите. Те го познават вече от „Столичани в повече”, но с нахакания и дори безцеремонен лекар, който се е нацелил в стола на шефа на болница „Свети Кирил”, той е неотразим.

Появата на новия герой със сините очи и неустоимите трапчинки побърка аудиторията. Въпреки безобразията на героя си, той отново се превърна в безспорен любимец.
И макар да се държи безобразно с д-р Хинова в ролята на Деси Бакърджиева, толкова по-мил и драг става Моню Монев на зрителите. Той, в ролята на д-р Мазов си е направо скрита лимонка.

Актьорът не се появява в публичното пространство, клюките не гравитират около него, почти непознат е, защото не дава интервюта. Нещо като колегата си Христо Живков, ама не съвсем. Бургазлията, преди да усвои „актьорско майсторство” в НАТФИЗ при Киркор Азарян, учи в музикалното училище и го съчетава с механотехникум. Още от ученическата скамейка е чудноват и не се побира в общо приетите рамки.

Шеф е на телеком, в който бизнес си партнира с още един колега. За да се изучи на занаят е работил по 12 часа на ден. Актьорът не е сложил брачната халка на никоя. 42-годишния ерген все още не си е намерил господарка.

Въпреки че има всички качества да е идеален съпруг и готин татко, той все още е в категорията недооценен мачо. Обича да обгрижва малкото си кученце. А това, че умее да върти тиганите и да майстори вкусни гозби го доказва в собствения си ресторант. Затова не приема на всяка цена роли, понеже управлява два бизнеса.

Д-р Мазов от Откраднат живот е скрита лимонка
Д-р Мазов от Откраднат живот е скрита лимонка

Ролята на д-р Мазов, симпатягата със сините очи, си харесал отведнъж и не дочакал втори път да го кандърдисват за ролята. Иначе освен че е ексцентричен бизнесмен, той е и доста запален по екстремните спортове.

Обожава да тренира скайтборд. Както д-р Мазов предизвиква адреналин в докторската стая на култовата поредица, така и Моню Манев изпитва мъжеството си на спортната площадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.