Слави Трифонов избухна в ефир: Думите му разтърсиха държавата! (истината ще ви шокира)

Слави Трифонов избухна в ефир: Думите му разтърсиха държавата! (истината ще ви шокира)
3 (60%) 2 votes

Слави Трифонов изригна в яда си и призна политическите си амбиции!

Шоумен номер едно Слави Трифонов шокира всички като изригна в ефир по време на разговор с доброволци за референдума му. „Не съм решил да стана президент, не съм станал. Ако се бях кандидатирал, нямаше да има битки Радев – Цачева. Щеше да има победител Слави Трифонов и то още на първия тур“, избухна Дългия.

Всъщност тези смели думи на шоумена бяха продиктувани от гнева му към ЦИК, благодарение на която референдумът не стана задължителен. От централната избирателна комисия са изтрили гласовете на около 14 000 избиратели като са попровяли протоколи, разкри Слави Трифонов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов наистина е ядосан, изригна бесен и смая всички

Той и екипа му пускат жалба във Върховния административен съд срещу ЦИК, а след това ще пуснат и втора. „Съмнявам се в адекватността и решението, което ще вземе съда, както и се съмнявам доколко коректни ще бъдат депутатите, когато гласуват въпросите от референдума в парламента. Но ще видим. Ще почакаме и тогава ще предприемем по-нататъчни действия“, обясни Трифонов.

С тези си думи той за пореден път не само намекна, но дори категорично си призна политическите амбиции. Че шоуменът и екипът му ще правят партия, това е повече от ясно и то от месеци насам. Загадката е само кога ще бъде официално оповестено решението им и на чия подкрепа ще се надяват, за да влязат в парламента.

„Искам да призова господа политиците от настоящото правителство да не продължават да експериментират с търпението на прекия си шеф – българския народ. Приемете неговата воля, защото той още дълго няма да ви бави“, заяви твърдо Слави Трифонов.

И завърши с отвращението си към някои политически фигури, които до вчера и обувките си не можели да вържат сами, а днес вече са министри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов избухна в ефир: Думите му разтърсиха държавата! (истината ще ви шокира)”

  1. Стефка

    Ное. 16. 2016

    Мислете повече ,българи.Промиват Ви мозъка с мажоритарния вот!

Добавете коментар