Кошмарът на Алекс Раева шокира: Изповедта й разтърси всички! (ето защо не може да има бебе)

Кошмарът на Алекс Раева шокира: Изповедта й разтърси всички! (ето защо не може да има бебе)
5 (100%) 2 votes

Алекс Раева най-после проговори открито за личния си живот и мечти!

Певицата и водеща Алекс Раева открито проговори за личния си живот, който винаги упорито е криела от медиите. Пред известно столично списание бившата вокалистка на Слави Трифонов призна най-голямата си драма – липсата на дете.

Каквито и причини да са били изтъквани досега в жълтата преса, истината е, че Алекс Раева и диджей Дончо отдавна работят за бебе, при това повече от упорито. То обаче така и не идвало.

Алекс Раева

Ако не може да има деца, Алекс Раева призна, че е готова и иска да си осинови

„Да, искаме го, чакаме го, правим всичко необходимо по въпроса, но това е Божа работа. Когато стане, а може и да не стане изобщо. Много съм мислила и реших да приема съдбата си като подарък, каквото и да стане оттук нататък. Още не сме опитали ин витро, но съм склонна да направя и това. Медицината напредва постоянно, няма причина да не се възползваме от възможностите й. А съм мислила и искам да осиновя и дете“, признава откровено Алекс Раева.

Тя сподели, че двамата с диджей Дончо и преди са говорили дълго за евентуално отглеждане на чуждо дете – осиновяване. Той нямал нищо против, въпреки множеството мнения, че генът си е ген и едно такова дете би могло да израсте и чудовище.

Признанието на Алекс Раева, че не може и не може да зачене, натъжи много познатите и приятелите й. Тя обаче остава силна и щастлива от целия си живот досега, най-вече защото е с любимия човек до себе си.

„С Дончо сме преживели какво ли не, дори и отчуждение един към друг. Но сега сме заедно и аз знам, сигурна съм, че връзката ни е за цял живот. Ще бъдем заедно дори и да се разделим чисто физически някой ден. Защото тези спомени, които сме си сътворили и преживели един с друг, никога не се забравят“, убедена е певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар