Първо в Kliuki.bg: Реалният Дани от „София Ден и Нощ“ вдига сватба! (СНИМКИ на Димитър и красивата Надя)

Първо в Kliuki.bg: Реалният Дани от „София Ден и Нощ“ вдига сватба! (СНИМКИ на Димитър и красивата Надя)
3 (60%) 3 votes

Фенките на „София Ден и Нощ“ и особено на Дани, ще останат силно разочаровани!

Сериалът „София Ден и Нощ“ се превърна в най-гледаните родни продукции, правени някога. Хиляди тийнейджърки ежедневно окупират мястото, където се намира прословутата квартира на симпатягите в столицата и клечат навън с часове, само и само да зърнат за миг своите любимци.

Един от най-харесваните герои в „София Ден и Нощ“ безспорно е Дани. Красивият брюнет подлуди момичетата с драматичната си любов с прекрасната Рая, както и с всички мимолетни авантюри, в които се впусна преди и след нея.

София Ден и Нощ

Ето го Дани или по-точно Димитър Илков заедно с годеницата му Надя

Дали Димитър Илков, както е истинското име на актьора, е имал наистина нещо с Михаела Павлова (Рая), не е ясно, а истината ще си остане само за тях. Това, което Kliuki.bg научи и видя със сигурност е, че Димитър Илков вече е сгоден. Бъдещата му булка се казва Надя и работи като един от най-добрите гримьори в столицата.

Надя е висока, стройна блондинка с умопомрачително тяло и наистина огромни… очи. Всеки мъж би завидял на късмета на Димитър Илков като се има предвид и, че освен красота, мацката се радва на завиден интелект и познания.

В страницата си в социалната мрежа Надя се е похвалила, че е сгодена, а снимките, на които нежно се гушкат с Димитър в леглото, умилиха всичките й приятели.

За разлика от нея, Дани от „София Ден и Нощ“ упорито крие личния си живот и пази профила си от всякакви разобличаващи фотоси и постове. Най-вероятно иска да запази всичко в тайна, за да се предпази от медийна истерия, а и да не нарани влюбените в него момиченца.

Екранният Дани е луд от любов по гримьорката

Екранният Дани е луд от любов по гримьорката

Хубавото си е хубаво, макар и да не е... Рая

Хубавото си е хубаво, макар и да не е… Рая

Е, няма как. Нека фенките му да свикват с мисълта, че няма да ги огрее. Димитър Илков е влюбен до уши, а съвсем скоро ще бъде и семеен мъж. На Дани не му провървя с венчавката, но в реалността наистина ще чуем сватбените камбани.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар