Мая Илиева втрещи с поведение софиянците! (Вижте „съкровището“ на вдовицата)

Мая Илиева втрещи с поведение софиянците! (Вижте „съкровището“ на вдовицата)
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева все по-често може да бъде забелязана по софийските улици, а външният й вид поставя много въпросителни.

Напоследък Мая Илиева се е завърнала трайно в България, но очевидно ежедневието й е по-скучно от всякога. Вдовицата на Главния буквално се къпе с пари и всички занимания като салона й за красота в центъра на столицата са й просто за запълване на безкрайните часове на самота. Преди време тя се раздели с Ники Шванца, който дори вече се ожени, а тя продължава да скита немила-недрага, научи kliuki.bg.

Мая Илиева се разхожда необезпокоявана

Мая Илиева се разхожда необезпокоявана

Ежедневието на Мая Илиева в последно време преминава предимно в дълги и изтощителни шопинг турове. Наследницата на милиони може да бъде забелязана най-често в компанията на своята приятелка по съдба Адриана Тюркмен. Въпреки статуса си, двете дами не се притесняват да се разхождат необезпокоявани по софийските улици без дори да имат гардове по петите си.

Наскоро се бе появила информация, че върху вдовицата на Главния тегне сериозна заплаха за живота й и за няколко месеца Мая Илиева бе принудена да се покрие в Доминикана. Рискът явно вече не е актуален и тя се чувства сигурна в родината си. Освен с причудливия си външен вид и облекло, които обаче са в типично неин стил, бизнес дамата събра погледите и с лукс возилото, с което се придвижва, пише bgdnes.bg.

Като истинска принцеса, любимата на Георги Илиев се е сдобила с „каляска“ за близо половин милион лева. С подобен „Майбах“ се подвизава и Мария, след като стана госпожа Гущерова. Возилото определено няма как да остане незабелязано, за разлика от самата Мая Илиева, която съвсем спокойно може да се слее с тълпата благодарение на ненатрапчивия си стил. Още по-голяма изненада за минувачите е било, че двете вдовици не са се шмугнали в най-тузарските бутици, каквито им прилягат, а в магазини, в които да се бутат с простосмъртните.

Возилото на вдовицата на Главния

Возилото на вдовицата на Главния

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мая Илиева втрещи с поведение софиянците! (Вижте „съкровището“ на вдовицата)”

  1. ani

    Ное. 16. 2016

    az mnogo haresvam maq,prekrasna jena e

Добавете коментар