Язък: Виж каква жена заряза президентът заради първата дама! (Гинка Радева е класа – СНИМКИ)

Язък: Виж каква жена заряза президентът заради първата дама! (Гинка Радева е класа – СНИМКИ)
3.5 (70%) 16 votes

Десислава Генчева е новата първа дама на България, но Гинка Радева обра симпатиите на хората!

От няколко дни България има своя нов президент в лицето на генерал Румен Радев. И съответно своята нова първа дама Десислава Генчева. Както вече всички знаем, тя е втората съпруга на държавния глава, който сключи официален брак с нея едва два месеца преди изборите.

Докато поведението и скандалните статуси в социалната мрежа на Десислава Генчева предизвикаха ожесточени дебати и бяха посрещнати на нож от мнозина, на светло излезе първата съпруга на ген. Румен Радев. И моментално спечели симпатиите на българите.

Румен Радев

Първата съпруга на Румен Радев спечели симпатиите на българите

Жената, която години наред беше законна половинка на новия президент, се казва Гинка Радева. Тя е и майката на двете му деца – синът Георги и щерката Дарина. Гинка работи в банка в столицата, но поведението й винаги е било повече от скромно и безупречно.

Въпреки социалното положение на съпруга си и високата му длъжност в армията преди време, Гинка Радева е живяла съвсем нормален и обикновен живот. Какъвто продължава да живее и сега. Тя изуми всички дори с това, че се придвижва из столицата с градския транспорт и мъкне сама огромните торби от хипермаркета, въпреки че не й липсват средства и възможности.

Визията на бившата г-жа Радева също допадна много повече на избирателите, които не пестят похвалите си към нея по форумите. Тя ги впечатли с откритото си лице, безспорен стил, класа и завладяващо излъчване.

Гинка Радева не е изрекла и една лоша дума за екс благоверния си Румен Радев, нито за настоящата му съпруга Десислава Генчева, макар да стана ясно, че двамата са поддържали любовна връзка цели две години, преди той да напусне армията.

Гинка Радева продължава да се вози в градския траспорт

Гинка Радева продължава да се вози в градския транспорт

Дама с очевидна класа и излъчване

Дама с очевидна класа и излъчване

А на вас коя от двете съпруги на президента ви допада повече?

А на вас коя от двете съпруги на президента ви допада повече?

„Отношенията ни с него са прекратени, разводът е в сила и всеки продължава живота си. Не смятам за необходимо да коментирам нищо повече“, лаконично отвръща Гинка Радева на въпросите на любопитни журналисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Язък: Виж каква жена заряза президентът заради първата дама! (Гинка Радева е класа – СНИМКИ)”

 1. Мима

  Ное. 16. 2016

  А ако беше обратно – първата втора, втората първа – какво щяхте да отговорите? Не е наша работа. При вас как е в семейството, децата, снахите, свекървите, тъщите, зетьовете и т-н. Съпругът, /съпругата/ как е? „На шест“ ле е?. Не коментирайте другите, погледнете собственото си семейство /ако имате такова/.

 2. паскал водевил

  ян. 22. 2017

  Не одобрявам поведението на президента и втората му съпруга

 3. Светла

  ян. 23. 2017

  Не ми допада нещо тази Десислава. Но пък явно е оправна: първият мъж депутат, вторият – президент, между това ПР на ВВС…мдааа. Без коментар. Но има такъв тип жени, които гонят успеха, както те го разбират, и го гонят успешно.
  Е, стила й ще го пооправят. Вече смени цвета на косата и лъскавото чалгарско костюмче с по-делови неща. Жалко – тази жена обичала твърдия рок уж, а онзи минижуп на пресконференцията беше като на лелка,която си мисли ,че знае всичко за начина на обличане.

Добавете коментар