Бомба: Мръсният номер на Джена отврати всички! (истината за певицата ще ви шокира)

Бомба: Мръсният номер на Джена отврати всички! (истината за певицата ще ви шокира)
4 (80%) 4 votes

Джена изигра наистина мръсен номер, който никой не очакваше!

Бременната Джена, която вече твърдо се намърда в клана Канарите като стана законна съпруга на Атанас Стоев, започна да се взима твърде насериозно, но този път пресоли манджата.

Джена е на път да влоши и дори да довърши окончателно отношенията си с Митко Пайнера след подлия номер, който му врътна. Припомняме, че след седмица в зала Арена Армеец предстои традиционният годишен концерт на Планета Пайнер, в който участие трябваше да вземат всички любими на публиката звезди.

Джена

Джена изигра адски мръсен номер на Пайнера, той е бесен

Джена обаче позвънила в последния момент на Митко Пайнера с „благата вест“, че няма да участва на концерта. Причината, която тя изтъкнала, била свързана с бременността й и с това, че трябва да пази себе си и бебето.

„Пазила се тя. Как точно се пази като вечер през вечер пътува стотици километри, за да изнесе поредното си участие в нощни клубове из страната. Сред дим от цигари и пияни селяндури. Значи това може да прави и не й пречи на бременността, а да изпее две песни в Арена Армеец й пречи“, коментират бесни източници от най-голямата чалга компания у нас.

Митко Пайнера направил всичко по силите си, за да разубеди Джена в решението й, но тя била непоклатима. Очевидно сега, когато е снаха на Канарите, работата й доста порасна. Но да не забравя, че и най-прекрасният брак не е сигурен, а разводът винаги чука на вратата, шегуват се столични зевзеци.

Колкото до самия концерт на Пайнер, очеква се той да претърпи пълен провал, защото половината от билетите още не са продадени. И очевидно желаещи за тях няма. Но какво да се прави – все пак Пайнер е това, не е Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар