Д-р Хинова v. Деси Бакърджиева в Откраднат живот: Нещата, които останаха скрити!

Д-р Хинова v. Деси Бакърджиева в Откраднат живот: Нещата, които останаха скрити!
5 (100%) 2 votes

Д-р Хинова в Откраднат живот провокира внимание

Д-р Хинова в лекарската поредица изумява с превъплъщенията си. В ролята на малко неумелата педиатърка влиза Деси Бакърджиева. Тя участва и заплита интриги с д-р Мазов, който се цани да седне на стола на директора на болница „Свети Кирил”, проф. Иван Генадиев.

Деси Бакърджиева отдавна е заела призово място в сърцата на зрителите . И появата й в култовия сериал предизвиква единствено възторг. Играта й се следи повече дори от сърдечните проблеми на друга известна театралка в ролята на съпругата на шефа на болницата- Евгения Генадиева. Тя е брилянтно изиграна от голямата българска актриса Мария Кавърджикова.

Героинята на Деси Бакърджиева влезе в хитовата поредица като типичен „книжен червей”. Но в следващите епизоди попада във водовъртежа на един изключително интересен любовен романс. И не се знае как по-възрастната й колежка ще я вкара в „правия път”, нея и новата й любов, д-р Мазов.

Но защо Деси Бакърджиева предизвика такъв невероятен интерес на публиката. Вероятно заради това, което стои зад образа й на една успешна актриса. Малко хора знаят, че тя е истинска сензация. И е пълна с изненади, които къта в биографията си.

Една от тях е, че за първи път стъпва на театрална сцена едва навършила четири годинки. После сцената става за нея втори дом и живот, без който не може. Доктор на науките е, но в Театралната академия. Освен това има и диплома за режисьор.

Пакетът с изненади не свършва дотук и само с това. Има черен колан по карате и умело борави с наученото на тепиха.Деси Бакърджиева се е учила на лекарския занаят за ролята си в Откраднат живот при педиатрите, които са лекували нея и малката й дъщеря.Актрисата си е вадила хляба и като водеща на предавания.

Д-р Хинова се играе брилянтно от Деси Бакърджиева

Д-р Хинова се играе брилянтно от Деси Бакърджиева

Хубавото е, че може да си подбира ролите, защото семейния й бизнес с козметика и дава глътка спокойствие и самочувствието да го направи.
Изглежда нежна и деликатна, но е страшно амбициозна в нещата, които си е наумила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар