Ето коя жена раздели Слави и Натали!

Ето коя жена раздели Слави и Натали!
4.3 (85.71%) 7 votes

Слави Трифонов продължава да упорства и да не се жени!

Всяка една връзка на Слави Трифонов пропада заради страха му от обвързване. Настоящата не прави изключение, тъй като Габриела Попова вече е започнала да подхвърля реплики за брак, научи Kliuki.bg.

Мис Силикон от известно време се среща с шоумена. Искрата между тях пламнала още преди година, когато Габи гостува в „Шоуто на Слави“. Тогава обаче до нещо сериозно не се стигнало.

Габриела Попова плени Слави Трифонов, но настоява за още

Габриела Попова плени Слави Трифонов, но настоява за още

Наскоро двамата подновили контакт и неслучайно Габриела Попова отново се появи в предаването на Слави Трифонов. Двамата едва сдържаха пред камерите чувствата си.

Миската обаче не желаела да се задоволи само с трохите, които Дългия й предлагал. За да не свърши като Алекс Раева или Мартина Огнянова, Габи започнала отсега да говори за сериозна връзка с тв водещия.

Инициаторът на референдума обаче все оше не искал да чува нито за брак, нито за деца. Въпреки че наскоро закова цели 50 г., той така и не се решавал на най-голямата стъпка в личния си живот.

Мис Силикон 2015 може да му бъде дъщеря, тъй като е точно наполовината на годините му. Това обаче никога не е вълнувало Слави Трифонов, чиито изгори винаги са били значително по-млади от него.

Припомняме, че в началото на лятото шоуменът обяви в „120 минути“, че иска да се ожени и един ден ще го направи. Той обаче не поясни кога има намерение да премине към тази важна крачка в живота си.

Говори се от години, че Александра Раева е направила аборт от тв продуцента. Той я е накарал, защото не искал никоя жена да сложи ръка върху имуществото му.

Габриела Попова е само на 25 г., но вече мисли за семейство. Тя виждала в Слави Трифонов не само добър източник на пари, но и идеален начин да остане в общественото полезрение, където много й харесало.

Според слуховете именно Габи разделила Слави и Натали Трифонова. Синоптичката няколко месеца бе влязла под кожата на певеца, но той предпочел силиконката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар